Sredina (The Middle)

Patricia Heaton glumi Frankie Heck u ovoj toploj i duhovitoj komediji snimljenoj jednom kamerom o odgajanju obitelji i snižavanju očekivanja.

Sredina
Oni su baš poput vaše obitelji...na neki način. Ne baš. Dobro, možda.

Ovo su dnevne nezgode izmučene žene i njezine poludisfunkcionalne obitelji te njihovi pokušaji da prežive život općenito u gradu Orsonu u Indiani.
Patricia Heaton u glavnoj ulozi glumi Frankie Heck, predanu ženu i majku koja balansira posao, obitelj i život u običnome, prosječnome američkom gradu. Frankie i Mike (Neil Flynn) oboje su zaposleni roditelji koji svakodnevno očajnički pokušavaju disciplinirati svog sina tinejdžera Axla (Charlie Mecdermott), podupirati svoju nedarovitu, ali ozbiljno optimističnu kćer Sue (Eden Sher) i pohađati roditeljske sastanke da bi razgovarali o svome čudnome najmlađem sinu Bricku (Aticus Shaffer). Život se u središnjoj Americi možda čini prosječnim, ali za Frankie Heck i njezinu obitelj on je sve osim toga. U prvom nastavku, Frankie se muči sa svojom karijerom prodavačice automobila jer je podbacila u tome da zapravo proda auto. Sue je išla na audiciju za predstavu i na iznenađenje svih, prošla je, ali zaboravi spomenuti da je dio ekipe scenskih radnika. Kao šlag na torti, Brick želi da Frankie dođe na predstavljanje u njegov razred obučena kao superjunakinja. Baš kad Frankie pomisli da je prodala auto i da ima djecu pod kontrolom, ona se pojavi u Brickovu razredu obučena kao superjunakinja, ali joj je on rekao krivi dan, a auto za koji misli da je prodala biva ukraden njoj pred nosom. Posao i dom preuzeli su kontrolu nad Frankienim životom… Do točke kad jedva prepoznaje samu sebe i čak je počela bojiti kosu čarobnim markerom. Njezina je mladost iščeznula, a svakodnevica ju je iscrpila, ali obitelj i muke s kojima se zajedno susreću to su što čine Frankie i ostatak Heckovih jednom velikom sretnom zbrkom.

Sadržaje svih epizoda prve sezone serije Sredina

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.