Troje novih stanara u BB kući

Završila je osma emisija Big Brother reality showa, koju su danas od 20:00 sati gledatelji RTL Televizije mogli gledati uživo s iz Beograda.

BB live 8
Tamara ispala iz showa, muški stanari završili u jazbini 'Žene lavice', a stanarke postale super junakinje

Iz showa je ispala Tamara, koja je pri izlasku iz Kuće rekla da joj nije žao što je izašla jer će vidjeti svoju obitelj. Bilo joj je, kako kaže, drago i što je vidjela svog dečka na ogradi Kuće i to joj je samo dokazalo da mu je stalo do nje. Tamara je rekla i da podržava vezu Nemeša i Marijane i da im želi svu sreću kada izađu iz Kuće.
A da se iz nedjelje u nedjelju ne zna što će se dogoditi u Big Brother kući, dokazuje i ova emisija uživo, kada je u Kuću ušlo troje novih stanara: Vladimir Tomović iz Crne Gore, Branislav Radonić iz Srbije te Antonija Jovanović iz Hrvatske.

I dok su svi očekivali kako će troje novih stanara ući u Kuću, to se ipak nije dogodilo, jer Big Brother je imao drugačiju ideju. Tako su novi stanari završili u jazbini ‘žene lavice’ zajedno s muškim dijelom Kuće gdje će morati biti narednih dana. Za to vrijeme djevojke će u Kući postati super junakinje i morat će se potruditi spasiti svoje muške sustanare od ‘žene lavice’. Koja u tome uspije, za otetog muškog stanara dobit će po 81 euro na glavnu novčanu nagradu koja sada iznosi 115,100 tisuća eura.

Kako će se djevojke snaći u ulogama super junakinja te što će se sve događati u jazbini ‘žene lavice’, ne propustite gledati svakim danom na RTL Televiziji od 21:00 sat.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.