Ekskluzivno: Zavirili smo u HTZ kuću!

Iako kandidati showa ‘Hrvatska traži zvijezdu’ ostavljaju dojam mirnih mladih ljudi, sve se mijenja kada se u cijelu priču ušulja – glazba i slobodno vrijeme kojeg nemaju mnogo!

HTZ ekipa
Gdje se skrivaju mladi talenti? Zavirite u HTZ kuću!

Već na prve taktove dobre glazbe u HTZ kući počinje pravi tulum. Iako zauzeti probama i snimanjima, zabavu i opuštanje ipak uspijevaju ugurati u naporni raspored.
Prve bitke tako počinju rano ujutro, jer se za desetak minuta u kupaonici nije lako izboriti, a posebno kad je se dočepa Mark Marku, najveći šminker u ekipi koji u sobi za uljepšavanje boravi duže od djevojaka!

‘Čuo sam da voli mirisne kupke i slične stvari, tako da ono, svakome njegovo, šta sad!’, šali se Taher Sanuri, dok Marcela Oroši dodaje da i ona obožava biti dugo u kupaonici. Mark pak za sebe kaže: ‘Tko se ne brine o sebi, to je njihov problem, ja se brinem!’, brani se Mark koji u slobodno vrijeme može bez imalo ustručavanja, pred svima voditi i privatne telefonske razgovore, jer ga ne razumije apsolutno nitko, kažu ostali kandidati.

U HTZ kući zabranjen je alkohol, no bez obzira na tulume uz sokiće i budno oko njihove dadilje, kandidati se odlično zabavljaju i super slažu, pa ne nedostaje ni skakanja po foteljama, što je specijalnost Ivana Delića, buke od strane Tahera Sanurija kao ni smiješnih zgoda Daniela Dizdara ili pak dobrih ‘provala’ Gorana Kosa.

Smiješno je vidjeti i djevojke obučene u trenirku i štikle, no tako je to u HTZ kući gdje se vježba za nastupe, pa je dio ‘scene’ uvijek prisutan.

Svi kandidati odlično i kuhaju, a njihovih recepata mogli bi se posramiti i mnogi iz kulinarskih showova. No, u slučaju razbijenog tanjura ili poderanog jastuka, spremno poručuju svi skupa: ‘Nisam ja, majke mi!’

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.