HTZ-ovci posjetili Antenu Zagreb

HTZ-ovcima je bilo teško ustati, ali su ih na radio Anteni odmah razbudili – pjevali su vremensku prognozu!

HTZ-ovci
Show 'Hrvatska traži zvijezdu' pratite petkom od 20:00 sati na RTL Televiziji.

Kandidati hit televizijskog showa ‘Hrvatska traži zvijezdu’ probudili su se jutros puno ranije nego inače i to kako bi gostovali u ‘Jutarnjem showu Antene Zagreb’. Svih osmero natiskalo se u studio gdje su Barbara i Ivan za njihova tek probuđena grla imali simpatičan zadatak. Glazbeni žanr koji na HTZ–u sigurno nikad neće doći na red bio je njihov prvi izazov. Radilo se o pjevanju vremenske prognoze. Učinili su to toliko dobro da će od danas slušatelji Antene Zagreb obavijesti o vremenskim prilikama moći čuti iz grla budućih zvijezda.

Budući da kandidati showa stanuju zajedno, Barbara je pretpostavila da je pitanje vremena kad će se u kući dogoditi ljubav. No mladi su pjevači komentirali kako još nisu sigurni da u kući nema kamera pa se zato suzdržavaju. Čini se da još nisu do kraja sigurni za koji su se show prijavili. U studiju ih je dočekala i omiljena članica žirija, DJ–ica Antene Zagreb, Ivana Mišerić. Rekla je kako joj je Ines Husić još dužna čokoladu jer ju je proglasila svojom favoritkinjom, no kako čokoladu još nije dobila. Drži se standardne izjave kako su joj svi jednako dragi te kaže kako je sama sebe iznenadila koliko je u stanju u showu ponekad biti stroga.

Barbara je primijetila da je zajednička izvedba pjesme ‘Firework’ Katy Perry na prvom liveu bila upravo katastrofalna, no zahvaljujući svom gostovanju na radiju HTZ–ovci su dobili priliku popraviti dojam i otpjevati je – bez greške.
‘Grozno ste pjevali u prvom liveu. Nemojte da to moramo više slušati’, rekla je kritična Barbara i sve studijske mikrofone prepustila kandidatima na popravnom. Rezultat je bio sjajan. Trud i rad očito se isplatio, a shvatili su i da izvlačenje na tremu više ne pali.

Taman na aplauz u studio je ušetao i Ivan Šarić, kojeg kandidati od milja zovu Šarko. Navratio je, kaže, da ih malo čuje. Kandidati su priznali da ih Ivanovo otezanje kod izbacivanja na kraju showa izluđuje pa je Ivan možda samo došao malo popraviti dojam. U jutarnjem smo showu danas saznali i da je Taher ‘najdosadniji’ među kandidatima i zbog toga zadužen za uspavljivanje, dok Maja zahvaljujući svom dalmatinskom mentalitetu ima ‘najkraći fitilj’ pa često bezrazložno plane.

Najviše podrške na Facebooku dobio je Goran Kos: „Recite Goranu Kosu da ga obožava cijela Krapina i okolica te da jedva čekamo njegov koncert u Zagorju“.
Danijel Dizdar imitirao je Nicolasa Cagea. Barbara i Ivan jedva su od smijeha mogli govoriti.
Glavni zavodnik jutros je bio Mark Marku – slušateljica Anita priznala je da je malo i zaljubljena u njega te da bi sve dala da joj svira violinu na uho!
Ponude za kavu pljuštale su sa svih strana, a ženskom dijelu kandidatkinja HTZ-a Facebook zid bio je krcat! „Pitajte Ines da li bi na kavicu sa mnom? Ak’ uhvati cajta! Ja častim“, jedan je od poziva.

Među osmero kandidata nalazi se i nova hrvatska zvijezda, a ostalima uvijek preostaje pjevanje vremenske prognoze.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.