Braća i sestre – četvrta sezona

21.06.2011

Serije, TV najave


U četvrtoj sezoni serije ‘Braća i sestre’ nastavljamo pratiti obitelj Walker iz Kalifornije, koja se probija kroz zamršeni labirint današnjeg američkog načina života.

Braća i sestre

Odmah nakon treće, pratit ćemo i četvrtu sezonu serije 'Braća i sestre' (od 6. srpnja u 20:00 sati na Drugom programu Hrvatske televizije)

Uzbudljiva jednosatna dramska serija govori o petero nesređenih i emocionalno stradalih odraslih braće i sestara te o njihovoj snažnoj, ali strastveno odanoj majci Nori Walker (Sally Field). Životi Walkera ispunjeni su izazovima: ljubav, roditeljstvo, rastava, nevjera, ovisnost, rat, čak i smrt svakog su od njih gurali do ruba, no oni i dalje žive svoje živote kao individualci, bezuvjetno vole jedni druge i pokušavaju održati nekakav privid normalnosti nakon gubitka i otkrivanja laži svoga autoritativnog obiteljskog starješine Williama Walkera.

Najstarije dijete Sarah (Rachel Griffiths) rastavljena je majka dvoje djece koja se trudi ponovno osjetiti pravu ljubav s tajanstvenim Francuzom, dok spašava obiteljsku tvrtku iz velike financijske krize. Međutim, naučila je surađivati s očevom dugogodišnjom ljubavnicom Holly Harper (Patricia Wettig), koja je sada zaokupljena planiranjem kćerine svadbe. Kevin (Matthew Rhys) je odvjetnik i deklarirani homoseksualac koji je napokon našao srodnu dušu i muža u suosjećajnom, odanom kuharu Scottyju Wandellu (Luke Macfarlane). Oni su se odlučili na sljedeći korak u svojoj vezi, planiraju proširiti obitelj i upustit će se u zamršenu potragu za surogat-majkom. Najmlađe dijete Justin (Dave Annable) patio se s ratnim traumama, ozljedom i ovisnošću, no napokon je doživio ljubav sa zaručnicom Rebeccom (Emily VanCamp) i odlučio studirati medicinu. Kitty (Calista Flockhart) i Robert McCallister (Rob Lowe) oduševljeni su svojim djetetom Evanom, no pokušavaju održati brak pod pritiskom Robertove kampanje za mjesto guvernera. Saul Holden (Ron Rifkin) emocionalni je stup obitelji Walker koji je napokon odlučio živjeti punim plućima i istražiti svoje osjećaje kao odnedavno deklarirani homoseksualac, dok se istovremeno brine o najnovijem članu klana Walker – Ryanu Laffertyju (Luke Grimes). Zbog straha od zatvora nakon pronevjere u vlastitoj tvrtki, Tommy Walker (Balthazar Getty) pobjegao je u Meksiko da bi preispitao svoj život te se izolirao od svoje žene, kćeri i cijele obitelji. A kada jedan član obitelji otkrije da je teško bolestan, Nora Walker (Sally Field) i dalje će držati cijelu obitelj na okupu tijekom najtežeg razdoblja u povijesti obitelji.

Oglasi
,

About Antonio Horvat

Antonio je urednik portala MojaTV. Uređuje i objavljuje generalne najave igranih i dokumentarnih serija koje se prikazuje na domaćim nacionalnim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Antonio Horvat

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s