Barbara Kolar: “Moj suprug je gay!”

Popularna TV voditeljica otkrila je kako je muž vara s gospodinom iz susjedstva!

Barbara Kolar
Barbara Kolar u suzama i s bocom piva u svojoj blizini... | Foto: Antun Čajkovac

Nova dokumentarno-igrana sapunica RTL televizije ‘Krv nije voda’ zakuhala je kreativnu kuhinju Antene Zagreb. Ekipa Jutarnjeg showa pod snažnim dojmom nove serije upustila se u vlastitu produkciju.
Barbara Kolar, Ivan Vukušić i njihovi producenti Denis Kralj i Maša Meklav dugo su se željeli okušati u ovom žanru. Kada su shvatili da glumački talent nije preduvjet za glavnu ulogu u TV seriji njihovoj sreći nije bilo kraja. Produkcija se zahuktala i začas je nastalo nekoliko epizoda nove Antenine uspješnice ‘Nit smrdi nit miriši’.
Barbari Kolar ovo je prva uloga u sapunici, a na pitanje kako to da se odlučila na ovaj zaokret u karijeri rekla je: “Pitali smo se može li gore od toga! No mislim da smo ipak podbacili u toj namjeri. U nekim trenucima gotovo smo bili uvjerljivi, a doista smo se trudili biti grozni. U sljedećim nastavcima ćemo se potruditi biti još i gori! U seriji glumim ženu koju muž vara s gospodinom iz susjedstva. Prijedlog zapleta poslao nam je jedan slušatelj, a tako ćemo i nastaviti. Snimit ćemo najoriginalnije prijedloge’.

Prva epizoda serije bit će premijerno prikazana u ponedjeljak, 27. lipnja iza 20:00 sati na webu Antene Zagreb, a o ogromnom potencijalu serijala svjedoči trailer.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.