BB polufinale: Četvero stanara napustilo show

Stanari nisu znali što ih večeras očekuje. Ni strahoviti pljusak nije spriječio Velikog Brata da još jednom iznenadi ukućane po tko zna koji put. Četvero njih napustilo je kuću i tako smo dobili petero finalista.

Marijana i Nemeš
Voditeljica Velikog brata Marijana Mičić i izbačeni stanar Nikola Nemešević

Prvi izbačeni je Nikola Maurović, koji je priznao da pobjedu nije očekivao te da je zadovoljan što je toliko dugo izdržao u kući i što ga je publika podržavala više od sto dana.Poslije svega dvadesetak minuta, Nikoli se, kao prvom izbačenom, pridružio i imanjak Nikola Nasteski, poznatiji kao Lester. Prije nego što mu je Marijana Mičević rekla da ima trideset sekundi za napuštanje kuće, Lester je već skočio na noge, očekujući da je on sljedeći. U razgovoru s Antonijom Blaće rekao je kako je predosjetio da je sljedeći, i da mu nije žao što je napustio kuću. Otkrio je da će za vikend, do konačnog završetaka i proglašenja pobjednika, partijati te tako proslaviti svoj dug boravak u kući. Komentirao je kako mu je najdragocjenije što je ponio iz kuće svakako prijateljstvo s Nikolom. Antonija ga je pitala što misli, je li mu odnos s Brandonom i njihove, kako nesuglasice tako i druženje, donijelo nešto dobro ili loše. Lester konstatira da mu nije donijelo ništa kao što mu nije ni odnijelo. Smatra da je bitno to dokle je dogurao.

Nakon Antonijine zapovijedi da Soraja, Nirmal i Nemeš ustanu, Antonija govori Nirmalu da sjedne, a samo nakon nekoliko sekundi obavještava ga da je izbačen. Nirmal se nasmiješio i krenuo k vratima kako bi se pozdravio s ostalim ukućanima. Nakon prikaza Nirmalovog boravka u kući, Marijana ga je pitala zašto je on plakanje tako strašno doživio. On kaže da je bio iznenađen zbog toga, zato što nije očekivao da će plakati, ali ipak su to vještački uvjeti, mnogo ljudi stavljeno u jednu „kutiju“, gdje se sve vraća kao bumerang. Na pitanje za koga bi volio da pobijedi, Nirmal je rekao da je Nemeš vrlo iskren čovjek te da su on i Marijana dosta toga prošli, pa bi volio da pobijedi netko od njih dvoje. Nirmal komentira kako mu se u kući nije svidjela ni jedna djevojka, ali da je bilo lijepih djevojaka. Zatim slijedi dramatičan izlazak. Voditeljica Marijana priča ukućanima kako je publika poštedila Horvata i bez ikakve pauze izgovara: „Nemeše, izbačen si!“. Nakon što je došao u studio, Antonija ga pita hoće li odoljeti pritisku rodbine i publike što se tiče njegovog i Marijaninog odnosa. Nemeš izjavljuje da je već sve rekao što se tiče njegovog i Marijaninog odnosa te pita Antoniju ima li neka nova pitanja za njega.

Antonija i Nikola
Voditeljica Big Brothera Antonija Blaće i izbačeni stanar Nikola Maurović

Nakon večeri prepune iznenađenja, petero stanara ušlo je u finale – Horvat Čagalj, Marijana Čvrljak, Duško Bogdanović, Soraja Vučelić i Branislav Radonić. Tko će od njih pobijediti i osvojiti 104.000 eura, a tko otići svojoj kući (gotovo) bez ičega saznajte već ove nedjelje, 26. lipnja od 20:00 sati na RTL Televiziji!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.