BB finale: Marijana osvojila 104.700 eura, a ostala bez Nemeša!

Završio je prvi regionalni Big Brother, drama, suze, šok i nevjerica obilježili su superfinale showa, a dobili smo i prvu pobjednicu – Marijanu Čvrljak!

Marijana i otac
Pobjednica ovogodišnjeg Big Brothera Marijana Čvrljak i njezin otac

U finalu su preostali Soraja Vučelić, Branislav Radonić-Brandon, Horvat Čagalj, Duško Bogdanović i Marijana Čvrljak, a potom su jedno po jedno izlazili iz kuće Velikog brata, sve dok nisu ostala dva stanara – Duško i Marijana.Nikola Nemešević-Nemeš, poznat i kao Marijanin ljubavnik, na kraju je razočarao mnoge time što je “izdao” Marijanu i dokazao kako njihova ljubav ipak nije bila prava.
– “Ja sam imao devet iz glume na fakultetu, ona zaslužuje barem 15 – rekao je cinično, te dodao: “Nisam nikome u kući nanio više zla nego sebi. Sada sam režiram i emisiju i film. Bili smo u različitim filmovima. Ja sam to vidio kao romantičnu dramu, a ispala je komedija. Nije važno jesi li sam pao ili te netko gurnuo. Važno je što napraviš kad se ustaneš” — zaključio je Nemeš.

U trenucima uoči proglašenja pobjednika, na otpadu, Duško je bio vesel, za razliku od Marijane koja je bila vidno potresena, tužna i pomalo zbunjena. Unatoč tome što je na ove Nemešove riječi odgovorila s “It’s ok“, jasno je da su je pogodile ravno u srce.
Osim konačnom pobjedom, ponajviše je bila iznenađena time što ju je u studiju dočekao otac, koji joj je rekao da ima podršku majke i njega te brojnih prijatelja. S druge strane, publika joj je priuštila prilično mlak doček, a samo joj je polovica stanara čestitala na pobjedi. Horvat i Nemeš, navodni prijatelj i ljubavnik, pokazali su svoje pravo lice kad joj nisu čestitali na pobjedi. Ironično, show je završio upravo Nemešovom baladom “Znam tvoj osmeh”, što je Marijanu dodatno natjeralo na suze.

Voditeljice BB-a i pobjednica Marijana
Voditeljice BB-a s pobjednicom i vlasnicom 104.700 eura Marijanom

Na kraju ovog velikog showa mišljenja su podijeljena: neki su na strani Nemeša, a neki su na Marijaninoj strani. Na poznatoj društvenoj mreži Facebook u rekordnom roku otvoreno je na desetke stranica vezanih uz Big Brother, od kojih neke podržavaju ili omalovažavaju Marijanu, a neke ismijavaju Nemeša da je “mamina maza”.

Fotogaleriju večerašnjeg finala Big Brothera možete pogledati na našem Facebook profilu

A zanima nas i što vi, naši dragi čitatelji, mislite o svemu ovome? Neki od vas na našem ste Facebook profilu izrekli svoje mišljenje. Očekujemo i komentare na ovaj članak!

Jedna misao o “BB finale: Marijana osvojila 104.700 eura, a ostala bez Nemeša!”

  1. Šta reći? Prvo ovo na slici nije Marijanin otac ,Dražen je isto bio sudionik BB-a. A i neznam što je očekivala dobila je upravo što je zaslužila, samo jeftino je prodala svoj obraz i dostojanstvo žene i majke za 104.000,700 eura. Sada se samo Šibenik treba pripremiti za svoju reality zvijezdu!!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.