BB Marijana otkrila cijelu istinu!

Prva pobjednica regionalnog ‘Big Brothera’ nakon proglašenja je na konferenciji za medije odgovarala novinarima na brojna škakljiva pitanja, među kojima i o Nemešu, svom suprugu i kćeri, ocu i planovima za budućnost.

Marijana Čvrljak
Marijana Čvrljak, pobjednica Big Brothera, na press-konferenciji

Nakon izlaska iz kuće pobjednica ovogodišnjeg ‘Big Brothera’, Marijana Čvrljak, otišla je na razgovor s psihologom, prenosi Index. Poslije toga je došla na press konferenciju te novinarima ispričala kako se osjeća nakon pobjede.
– “Nisam to očekivala. Mislila sam da će Horvat pobijediti, što sam rekla i u ispovjedaonici” — izjavila je Marijana. Na pitanje zašto je cijelu večer zabrinuta, odgovara: “Ne znam. U izolaciji sam 106 dana. Zbunjena sam, izgubljena sam. Shvatite me!”.

Nikola Nemešević-Nemeš ju je u finalnom showu javno nazvao glumicom te joj odbio čestitati na pobjedi, a nju je to razočaralo. “Ne znam što je s nama. Nismo se vidjeli ni čuli. Razočarana sam. On je sam odlučio, a za borbu je potrebno dvoje. Prije njegovih izjava, mislila sam da je to to. Željela sam da ostanemo zajedno”, izjavila je Marijana te dodala kako misli da je netko utjecao na Nemeševu iznenadnu reakciju. Također tvrdi da ne zna što je s njezinim brakom. “Ne znam što je s tim. Pogriješila sam. Osramotila sam supruga pred svima, na takav način, javno. Žao mi je što sam povrijedila neke ljude, ali – zaljubila sam se”, kaže Šibenčanka te priznaje kako ne misli da je grijeh što se zaljubila u Nemeša. “Svatko ima pravo osjećati i raditi što želi. Sve sam radila iskreno. Žao mi je što sam povrijedila neke ljude. Samo sam htjela biti sretna”, tužno je dodala.

– “Sretna sam što je tata uz mene. Ljubav prema djetetu se ne može opisati. I ja sam majka i podržala bih svoju kćer u svakoj njenoj odluci i gluposti. Razumijem njegove izjave u afektu. Ljudi smo, griješimo…” — rekla je Marijana. Pitanja o seksu pred kamerama je pokušala ignorirati, no naposljetku je rekla: “Zaboravila sam da su kamere tamo. Sve bih ponovila i ne kajem se zbog ničeg. Žao mi je jedino zbog glupiranja i ludiranja po kući jer doista nisam takva osoba”.

BB pobjednica Marijana
Pobjednica BB-a Marijan Čvrljak s nekim od bivših stanara i voditeljicom

Pobjednica ovogodišnjeg ‘Big Brothera’ nije željela komentirati što trenutno misli o Nemešu. “U ovom trenutku najveća mi je podrška moja obitelj. Ljubav moje obitelji mi je najvažnija”, kaže ona. Iako je osvojila 104.700 eura, kaže kako još ne zna što će s njima. “Ne znam što ću s osvojenim novcem. Sigurno ću ga iskoristiti za novi početak”, rekla je Marijana.

Jedna misao o “BB Marijana otkrila cijelu istinu!”

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.