Finale serije Ezel

Sljedeći petak obožavatelji turske serije ‘Ezel’ napokon će doznati što se dogodilo s nesretnim glavnim likom koji je kroz dvije sezone tražio put prema sreći, osvećujući se bivšim prijateljima, a izgubivši pritom mnoge koje je doista volio!

Ezel finale
Finalna, dvostruka epizoda serije 'Ezel' - 8. srpnja od 20:00 h na RTL TV

Nakon više od deset mjeseci i preko 140 epizoda, turska hit serija ‘Ezel’ privodi se svome kraju. Ezel, odnosno Omer, bivši nevini osuđenik koji je nakon izlaska iz zatvora, uz pomoć svog mentora, poznatog istambulskog mafijaša, ujaka Ramiza, tražio pravdu i oprost od svojih donedavnih prijatelja, napokon će doživjeti ono što je dugo sanjao – osvetu! Nakon što se riješio svih zaostataka iz prošlosti koji su ga godinama proganjali, Ezel će se napokon smiriti u zagrljaju svoje velike ljubavi Ejšan i sina Džana. Osim obitelji, Ezel je uspio sačuvati prijatelje i roditelje, koji su nakon svega učinjenog ipak ostali uz njega. Međutim, baš kako narod kaže – “sve se vraća, sve se plaća” – u posljednjoj epizodi serije ‘Ezel’ prošlost će se obiti o glavu glavnom junaku. Upravo kad smo pomislili da je priči o Ezelu došao sretan kraj, gledatelje će iznenaditi neočekivani obrat koji ne možete sanjati ni u najgorim noćnim morama!

Ezel je mislio da će ljubav na kraju pobijediti, a pravda biti zadovoljena. No, sretni krajevi događaju se samo u bajkama. Ova priča je već završena, a događanja nakon toga nikad nisu postojala, budući da u stvarnom životu mrtvi ne razgovaraju s nama. Ljubav NIJE jača od osvete. U mjestima gdje živimo ne postoji tako jako prijateljstvo koje će oprostiti sve. U stvarnom životu očevi i sinovi ne mogu pobijediti smrt i biti zajedno… Mogu li?

Ejšan, Džan i Ezel
Obitelj na okupu: Ejšan, Džan i Ezel

Je li kazna sustigla sve one koji su je i zaslužili, te je li ljubav između Ezela/Omera i Ejšan napokon pobijedila i nakon trinaest godina ih zadržala zajedno, gledatelji RTL Televizije doznat će u posljednjoj dvostrukoj epizodi ove popularne serije koja će se emitirati u petak, 8. srpnja u 20:00 sati.

Službeni sadržaj:
Ezel odluči ubiti Džengiza te ga pozove na posljednji susret na svjetioniku. U naletu svađe, Ezel, uz Alijevu pomoć, sa svjetionika gurne donedavnog prijatelja i odmah odjuri k Ejšan u bolnicu, no tamo ga liječnici dočekuju s lošim vijestima – Ejšan nema spasa! Tužan i bespomoćan, Ezel odluči poduzeti drastične korake samo kako bi posljednje trenutke proveo uz ljubav svog života.

4 misli o “Finale serije Ezel”

  1. mozeli neko iskreno da mi kaze da li je ezel preziveo i koje onaj covek u svetioniku i da li ce biti 3.sezona serije ezel

  2. jeni ma te mirt ezel ejshan veq vazhdoni jeni ni familje ma e mira ne bot ezel ejshan gjan

  3. mislim da serija treba biti nastavljena,svaka cast scenaristi kad je seriju ovako napisao i zamislio,ali da mi onakav kraj ostavi,e to je jedno veliko sranje…sad naredni period moram razmisljati jel omer prezivio,ko je covjek u svjetioniku,zasto se ceska kao omer..sta covjek da misli,,ay yapim daj nam makar u ovim vremenima pravi zavrsetak

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.