Gilmorice (Gilmore Girls)

One su nezaboravne, prekrasne i neponovljive! Pripremite se za neograničenu porciju šarmantnog dijaloga i ispijanja kave zato što na Doma TV 15. srpnja stižu Emmyjem nagrađene ‘Gilmorice’

Gilmorice
Na radost brojnih fanova na Doma TV od 15.07. stižu Gilmorice!

Tvrdoglava Lorelai Gilmore (Lauren Graham) je 32-godišnjakinja koja zajedno sa svojom kćeri tinejdžerkom Rory (Alexis Bledel) živi u Stars Hollowu u Connecticutu. No kada uzorna Rory svoje snove o upisu na Harvard zamijeni s ljubavnima, Loreai se vraća 16 godina unatrag te se mora prisjetiti kako je ona tada živjela.

Lorelai je oduvijek radila stvari po svome. Odrasla je u imućnoj obitelji, no umjesto uzorne djevojke postala je prava buntovnica koja je svojim roditeljima zadavala glavobolje. Zatrudnjela je sa samo 16 godina, a kako bi pokazala svojim roditeljima da može opstati i bez njih, otišla je iz roditeljskog doma. Od služavke postala je uspješna menadžerica u povijesnom Independence Inn-u koja mašta o pokretanju vlastitog posla sa svojom najboljom prijateljicom Sookie St. James (Melissa McCarthy), inače kulinarskom genijalkom.

Besprijekorna i uzorna Rory sušta je suprotnost svojoj majci. Rory ima velike snove o upisu na fakultet. Zajedno sa svojom prijateljicom Lane (Keiko Agena), Rory je odlična učenica srednje škole u Stars Hollowu. Lane je tipična američka tinjedžerica koja živi sa strogim tradicionalnim korejskim roditeljima. Naravno tu je i Dean (Jared Padalecki), u kojeg se plaha Rory zaljubi na prvi pogled. Iako joj je majka kao prijateljica, Rory odluči svoje osjećaje prema Deanu zadržati za sebe, što unese nemir u život vrckaste Loreai.

Kako Lorelai promatra izrastanje kćeri u ženu, mora se suočiti s nekoliko provokativnih pitanja. Kako će zadržati svoj status ‘cool’ mame dok se njezina kći suočava s klasičnim problemima odrastanja, a najviše je muči pitanje što će biti kada Rory odseli od nje. Uz sve te probleme Loreai se mora suočiti i sa svojim konzervativnim roditeljima Richardom (Edward Herrmann) i Emily (Kelly Bishop). Nakon što je 16 godina uspješno izbjegavala majku, koja se voli u sve petljati, te potrebu za očevim novcem, Loreai mora konačno zakopati ratnu sjekiru između sebe i svojih roditelja. Uz sve to čini se kako se njena kći Rory odlično uklopila u Richardov i Emilyin svijet. Lorelai ima i poseban odnos sa zgodnim konobarom u kafiću Lukeom Danesom s kojim je u budućnosti očekuju mnoge stvari… Sve u svemu, Lorelai i Rory kreću dalje u budućnost s neograničenom količinom kave u još jednu avanturu mame i kćeri Gilomorica.

Radnja serije je smještena u izmišljeni gradić u Connecticutu koji je pun umjetnika i sanjara. ‘Gilomorice’ je humoristična priča o majčinstvu, prijateljstvu i ljubavi u čijem su središtu Loreai i njezina 16-ogodišnja kći Rory.
Iako lik Rory u ovoj šarmantnoj seriji zajedno s majkom uživa u neograničenim količinama kave privatno glumica Alexis Bledel ne može podnijeti kavu. Iz tog razloga njezina je šalica na setu uvijek bila puna Coca-Cole.

Jedna misao o “Gilmorice (Gilmore Girls)”

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.