Grill Boss

Novi kulinarski show s vrhunskim kuharom i nezaboravnim doživljajem na svačijem tanjuru. Fantazija gastronomije ‘Grill Boss’ uz Marina Rendića od 9. srpnja u 14:20 subotom na Novoj TV i nedjeljom u 18:35 na Doma TV

Grill Boss
Novi polusatni kulinarski show u 18 epizoda na Novoj TV i Doma TV-u

Grill Boss je kulinarski show koji istražuje uživanje u pripremi hrane u dvorištu, zabavi i roštiljanju. Ovaj doživljaj na otvorenom najčešći je vikendom , a domaćin mu je poznati chef Marin Rendić koji priprema jela za domjenke na koje stižu gosti.

Kako je roštilj najpopularniji kada se hrana priprema na otvorenome, on je i glavna tema emisije. Domaćin Rendić će gledatelje voditi kroz male trikove i dijeliti savjete za pripremu raznih jela na roštilju. Kroz emisiju se mogu naučiti pripreme od tipičnih jela s roštilja, hamburgera, odrezaka i piletine do onih mnogo zahtjevnijih, kao što su janjeći but i deserti pripravljeni na roštilju. Uz glavna jela pripremat će se prilozi i salate. Kroz emisiju će se chefu Rendiću pridružiti i drugi stručnjaci, njegov lokalni mesar, ribar i prodavač povrća s tržnice. Zajedno će gledateljima dati širi pogled na namirnice nužne za pripremu vrhunskog jela s roštilja.

Grill Boss je smješten u predivnom vrtu u kojemu je uz nezaobilazni roštilj postavljen stol za poznate goste koji će stići na sam kraj svake emisije kako bi uživali u hrani pripremljenoj od vrhunskog stručnjaka. Biker party, Pool party, Dječji rođendan, Momačka večer, Nogometna večer – samo su neke od tema i domjenaka koji se mogu prirediti na otvorenome, uz Grill Bossa naravno…

Kad kuham uvijek se osjećam dobro. Srce kuca ubrzano. I kada jelo dolazi do gosta nakon prvog zalogaja izlaze osjećaji – objašnjava Grill Boss Marin Rendić.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.