Marijana, Horvat i Brendon prošetali zagrebačkom špicom

Marijanu, Horvata i Brendona, koji su sinoć u specijalnoj BB emisiji cijeloj naciji izrekli svoje stavove, mišljenja i iskrene odgovore na mnoga pitanja, gledalo je gotovo pola milijuna gledatelja u totalu populacije!

Brendon, Marijana i Horvat
BB stanari su, nakon odlične gledanosti 'Istine', prošetali zagrebačkom špicom

Nakon točno sedam dana od završetka prvog regionalnog ‘Big Brother’ showa, voditeljica Antonija Blaće sinoć je u specijalnoj emisiji „Big Brother istina“ ugostila pobjednicu showa Marijanu Čvrljak te superfinaliste Horvata Čaglja i Branislava Radonića Brendona, i to sa samo jednim ciljem – iskreno odgovoriti na sva pitanja koja već danima muče hrvatsko gledateljstvo. Unutar sat i pol, koliko je trajala emisija, Marijana, Horvat i Brendon iznijeli su svoja mišljenja vezana za brojne nedoumice, prokomentirali neke od ‘teorija zavjera’ koje su se pojavile tijekom emitiranja BB-a, te odgovorili na mnoga pitanja koja još uvijek zanimaju javnost. Da euforija oko ovogodišnjeg BB-a još nije splasnula dokazuju i podaci o gledanosti agencije AGB Nielsen Media Reserch, prema kojima je ova specijalna emisija imala odličnu gledanost od 10,4% u totalu populacije, odnosno 11,0% u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina (najgledaniji program tog dana).

A da su svi troje itekako dobro zapamćeni i tjedan dana nakon završetka showa dokazuje i njihov današnji posjet centru Zagrebu, gdje smo Marijanu, Brendona i Horvata uhvatili kako šetaju zagrebačkom špicom te piju kavu na Cvjetnom trgu. Bez autograma i fotografiranja nije moglo proći, a osim mlađe populacije, Marijani su na pobjedi čestitali i stariji Zagrepčani uz izliku da se žele fotografirati s njima za svoje unuke.

Sve fotografije BigBrother-ovaca koje smo uhvatili na Cvjetnom trgu pogledajte na našem Facebook profilu!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.