Marijana: Radije bih da sam dobila Nemeša nego novac od pobjede

Marijana Čvrljak, svi već znamo, pobjednica je šeste sezone Big Brothera, a danas je gostovala i na Narodnom radiju te zapjevala Nemešovu pjesmu!

Horvat, Marijana i Brendon
Horvat, Marijana i Brendon gostovali su u emisiji Antonije Blaće na Narodnom

– Pjesma mi je savršena od samog početka. I obrada mi se sviđa. Ne osjećam se loše kad je čujem. Dapače, veže me za lijepe trenutke u kući – rekla je Marijana gostujući na Narodnom radiju. Pobjednicu RTL–ovog showa te Horvata i Brendona ugostila je Antonija Blaće u svom showu kako bi još jednom pretresli zanimljivosti kojima je show obilovao te kako bi dali priliku gledateljima da sami postave pitanja bivšim stanarima.

Još uvijek pod dojmom noćnog izlaska nisu mogli vjerovati koliko se gužva oko njih stvara gdje god došli.
– To nisam vidjela ni u jednoj sezoni prije. Jako mi je drago da su se gledatelji za njih toliko vezali – rekla je Antonija, koja im se sinoć pridružila u noćnoj zabavi. “Nikako nismo očekivali što će se dogoditi. Među sobom smo toliko puta komentirali koliko smo sigurno dosadni”, dodao je Horvat.

O statusu svog odnosa s Nemešom Marijana je ponovila: “Svi znaju da me novac ne zanima. Bilo bi mi draže da sam kao nagradu dobila njega. Mislim da mu treba vremena. Razgovarat ćemo u četiri oka i raspraviti sve. Bilo bi mi drago da se javi. Nemam uopće ideju ni informaciju što bi se moglo dogoditi. Shvatit će da to što je učinio nije bio razuman način.”
Marijana je izjavila da bi i misteriozni datum koji stalno spominje kao početak svoje fatalne veze mogao jednog dana biti opjevan pa će možda tada svi konačno doznati što se tada dogodilo.
Marijana je pokušavala doći do riječi dok je Brendon pokušavao biti i ostati u središtu pažnje. Na pitanje kako su uspijevali izaći na kraj s njegovim performansima, Horvat je dogovorio: “Brendon je zabavan 15 minuta dnevno, a ostatak dana se treba oporavljati od njega. Ljudi nam prilaze i kažu da nam se dive što ga trpimo.”
Ovaj komentar Brendona nije spriječio da sa slušateljima Narodnog radija podijeli dio svoje mudrosti: “Ne možeš postati ako nisi i ne možeš prestati ako jesi! Važno je vjerovati u sebe i sve što radiš”.

U emisiju su se javili i Nikola i Lester kako bi prokomentirali najnovije glasine kako su Nemeš i Soraja u vezi. Horvat se brže bolje prihvatio telefona te poslao SMS poruku Nemešu, koji je odmah demantirao zlobne glasine. Horvat je iznio i najnovije vijesti o prijatelju Dušku: “Dule nije u Galibabincu, kaže da mu je dosta krava i da želi biti slavan i zarađivati po noćnim klubovima. Trenutno izrađuje putovnicu da nam može doći u posjet. Kod sestre je u Beogradu”.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.