Menekše sa svojim suprugom u seriji Kad lišće pada

Glumica Sedef Avci, poznatija kao Menekše u seriji ‘Bijeg‘ na Novoj TV, nakratko je glumila i u seriji ‘Kad lišće pada‘.

Sedef Avci
Sedef Avci (Menekše iz serije 'Bijeg', koju gledamo na Novoj TV)

Sedef ondje tumači Cemovu sestru, kojeg je utjelovio ni više ni manje nego njezin suprug iz stvarnog života Kivanc Kasabali. Sedef je 2001. godine svoju zemlju predstavljala na svjetskom izboru za Miss Universe u Portoriku. Upravo se na tom izboru i upoznala sa svojim sadašnjim suprugom, modelom i glumcem Kivancom.
Glumica je otkrila kako je na snimanju serije ‘Kad lišće pada’ dobila ponudu za naslovnu ulogu u seriji ‘Bijeg’. Naime, ondje ju je suprug upoznao s produkcijom koja joj je nakon manje uloge Cemove sestre ponudila glavnu, onu lijepe Menekše u ‘Bijegu’, u kojoj joj je partner poznati Kivanc Tatlitug.
Svoj izgled Sedef duguje i bosanskim korijenima, a lijepa glumica priznala je kako je posjetila zemlju svojih predaka tijekom snimanja serije ‘Bijeg’ u Mostaru. Ova ljepotica je, osim glume, diplomirala i ekonomiju.
Sljedećeg tjedna u seriji ‘Bijeg’ gledatelji će moći pogledati kako bi izgledalo vjenčanje Menekše i Halila, koje će jedno od glavnih junaka sanjati. Ipak, za Menekše i Halila taj se san neće tako brzo ostvariti.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.