Djeca (The Children)

Kada Emily, osmogodišnju djevojčicu, pronađu mrtvu u njezinom domu, sumnja padne na one koji su joj najbliži. Ova drama prati događaje poslije njezine smrti i otkriva zamršenu mrežu obiteljskih odnosa prepunih ljubavi i mržnje.

The Children
Uskoro ćemo na HTV-u gledati mini-seriju u tri epizode...

Cameron (Kevin Whately), Emilyn (Sinead Michael) poočim, jednoga se dana vozi kući kad ugleda plava rotirajuća svjetla policijskog automobila u retrovizoru.Ne sluteći ništa, pusti da ga jureći automobil pretekne, ali kad stigne u svoju ulicu, vidi da se policija zaustavila pred njegovom kućom i da policajci trče prema vratima. Dogodilo se nešto strašno… Vraćamo se šest mjeseci unatrag. Emilyna majka Sue (Geraldine Somerville) pitala je Camerona hoće li se doseliti k njoj i njezinoj kćeri. To je za sve njih prilika za novi početak. Njezin suprug Paul (Ian Puleston-Davies) ostavio je Sue zbog druge žene. Paul se odselio k svojoj mladoj i lijepoj djevojci te oni sada žive zajedno s novorođenim djetetom u malenome stanu. Cameron se razveo od Anne (Lesley Sharp), ostavivši je samu s njihovim četrnaestogodišnjim sinom Jackom (Freddie Boath).
Anne žali za svojom mladosti. Najbolje je godine svog života provela kao supruga i majka te je sada odlučila kako je vrijeme da napokon počne živjeti. Jack se ne može nositi s burnim životom svoje majke pa se preseli k ocu Cameronu. Emily se nađe u sredini svega toga. Ona silno želi biti dijelom nove obitelji svojega oca, dok istodobno pokušava prihvatiti svog novog polubrata. Kad napusti svoju mlađu sestru, njezino ponašanje postaje problematično i teško objašnjivo. A tada se dogodi nešto strašno, poslije čega ništa više neće biti kao prije.

Zavist, ljubomora, strah i ljutnja neprestano prijete sreći i zajedničkom životu koji Sue i Cameron nastoje izgraditi. Kako se ova drama razvija, postaje jasno da neke rane nikad neće zacijeliti.

Jedna misao o “Djeca (The Children)”

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.