Pomirili se Nemeš i Marijana!

Čini se da najveći zavodnik Big Brother kuće Nikola Nemešević ipak nije mogao zatomiti svoje osjećaje prema atraktivnoj Šibenčanki te se odlučio pomiriti s njom. Marijanin otac o pomirenju nema nikakve informacije te tvrdi da ona nije napuštala obiteljsku kuću u Kninu.

Marijana i Nemeš
Marijana i Nemeš nastavljaju vezu započetu u BB kući

Iako su se Nemešovi roditelji odlučno protivili njegovoj vezi s udanom Marijanom Čvrljak, čini se da su njegove emocije bile presnažne, pa ju je pozvao u Beograd kako bi obnovio vezu s njom, prenosi srpski Alo.

Prvoj ženskoj pobjednici Big Brother showa navodno se javio čim se hladne glave vratio s odmora iz Grčke te su razgovarali satima.
Htio je poslušati savjet svojih roditelja i prekinuti sve veze s njom, no na kraju je ljubav ipak sve pobijedila, pa je beogradski zavodnik pozvao Marijanu u Beograd gdje su mirno sagledati cijelu situaciju te si navodno odlučili pružiti još jednu priliku.
Nemeš se Marijani navodno ispričao i zbog načina na koji ju je kukavički ostavio u finalu Big Brothera.

Marijanin otac Ivo Kovačević o njihovom susretu nema pojma, a za Story je izjavio da ona nije odlazila iz Knina te da je cijelo vrijeme u obiteljskom domu. O pomirenju svoje kćeri i Beograđanina ne zna ništa.

Atraktivna Šibenčanka već se jednom opekla nakon što je izložila svoj privatni život javnosti i medijima pa ovu informaciju nije željela niti potvrditi niti demantirati, čime je medijima samo dala materijala da i dalje nagađaju o tome kakva je njezina ljubavna situacija. (RTL.hr)

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.