CSI: Najbolje od Grissoma

Legendarni voditelj noćne smjene CSI tima iz Las Vegasa izabrao je nekoliko njemu najdražih epizoda koje će od sljedećeg četvrtka moći vidjeti i gledatelji RTL Televizije.

William Petersen
Šef Lasvegaškog CSI tima bira najbolje epizode - od 18.8. na RTL-u

Američki glumac William Petersen, svima poznat po ulozi dr. Gilberta Gila Grissoma, entomologa i nadzornika noćne smjene forenzičkog tima, koji istražuje mjesta zločina u Las Vegasu, odlučio je s vjernim obožavateljima podijeliti svoja stajališta i mišljenje oko „stvaranja“ svog lika, odabravši 20 najdražih epizoda.Tako će gledatelji već od sljedećeg četvrtka, 18. kolovoza u 21.40 sati na početku svake epizode serijala ‘CSI: Najbolje od Grissoma’ moći čuti zanimljivosti o događajima sa seta, o načinima na koje su scenaristi dolazili do epizodnih priča, stvaranju lika dr. Grissoma i još mnogih drugih interesantnih tema nepoznatih javnosti.

Kad se 2000. godine počela emitirati u SAD-u, nitko nije vjerovao da će kriminalistička serija ‘CSI’ postići tako ogromnu popularnost u svijetu, a kamoli da će unutar dvanaest aktivnih godina stvoriti uspješnu franšizu koja se bavi još dvjema spin-off serijama (‘CSI: Miami’ i ‘CSI: NY’), kompjuterskim igricama, knjigama, stripovima, igračkama, muzejskim izložbama, specifičnim znanstvenim magazinima… Jedna od svjetlijih točaka cijele franšize svakako je lik Gila Grissoma koji je seriju ‘CSI: Las Vegas’ napustio 2010. godine, unatoč protivljenju i negodovanju velikog broja obožavatelja koji ga doživljavaju kao jednog od najboljih likova u povijesti televizije.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.