Sjajna vremena (Glory Daze)

Povratak u osamdesete s četiri brucoša koja tek trebaju otkriti sve čari studentskog života.

Sjajna vremena
Sjajna vremena (GLΩRY DAZΣ) od 22. kolovoza na Doma TV

Fudbalerka, glazba Novog vala i isprane traperice, samo su neka od obilježja legendarnih 80-ih godina. ‘Sjajna vremena’ odvest će gledatelje upravo u to vrijeme te pratiti avanturu studentskog života četiri brucoša koja nastoje dokučiti tko su i što žele postati.

Serija je snimana na bivšem koledžu u Pasadeni u Kaliforniji, naslovnu špicu serije prati pjesma ‘Police on My Back’ grupe The Clash. U seriji se pojavljuje i poznati komičar Tim Meadows.

Vrijeme radnje, 1986. godina. Joel Harrington (Kelly Blatz) tipičan je dečko iz susjedstva koji je odlučio studirati medicinu, bar do trenutka kad susretne nedostižnu djevojku iz snova, Christie DeWitt (Julianna Guill). Eli Feldman (Matt Bush) je nevinašce koje očajnički želi biti cool. Jason Wilson (Drew Seeley) je do grla zakopčan i konzervativan te uvijek uz suknju svoje djevojke šminkerice. Brian Sommers (Hartley Sawyer) je zvijezda baseballa koja nastoji izaći iz očeve sjene. Ovi dečki zajedno moraju obići kampus, provjeriti i izabrati bratstvo kojem će se pridružiti, a put će ih navesti i na Omega Sigmu. Ondje će ih dočekati voditelj Mike Reno (Callard Harris) koji je spreman pokazati kakav je doista život u bratstvu. Zaintrigirani bratstvom koje sadrži onaj cool faktor, njihova sudbina postaje zapečaćena. Četiri novopečena studenta započinju putovanje koje će pamtiti cijeli život.

U ovoj svježoj i duhovitoj humorističnoj seriji tvoraca Walta Beckera i Michaela LeSieura jedna od glavnih uloga povjerena je Timu Meadowsu koji tumači profesora Hainesa, nedavno rastavljenog, ultraliberalnog učitelja i velikog svadljivca. U premijernoj epizodi serijala četiri brucoša upravo su stigla na kampus i spremna su uživati u studentskom životu. No ubrzo ih privuče bratstvo Omega Sig.

Pratite sadržaj serije Sjajna vremena po epizodama

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.