Murat oduševljen Nurgul u seriji Ljubav i kazna

Jedan od najtraženijih i najpopularnijih turskih glumaca, Murat Yildirim, nakon filma ‘Guz Sancisi’ ponovno se vratio angažmanu u serijama.

Murat Yildirim
Murat Yildirim u novoj turskoj uspješnici Ljubav i kazna

– Odmah nakon što smo snimili Asi, sa svih strana pristizale su brojne ponude, no tada nisam osjećao da bih mogao dati svoj maksimum, tako da neko vrijeme nisam prihvaćao nove projekte – izjavio je Murat.
No, popularni glumac potom je prihvatio ulogu u jednoj od produkcijski najraskošnijih serija današnjice, telenoveli ‘Ljubav i kazna’, u kojoj će utjeloviti glavnog lika Savaša Baldara. Na pitanje što misli o svojoj novoj glumačkoj partnerici Nurgul Yesilcay, popularni glumac odgovara: “Jako je poštujem, odlična je glumica i njena izvedba lika Yasemin u seriji je izvanredna. To je glumica koja je dobila priznanje i od producenata u Europi. Bio sam jako sretan kad sam saznao da će mi ona biti partnerica u novoj seriji”.
O tome što ga je privuklo priči o modernom ‘kumu’ koji mora zatomiti ljubav kako bi ostao vjeran tradiciji, Murat kaže: “Sama priča i karakter glavnog lika prve su dvije stvari koje sam uzeo u obzir. Bitan čimbenik bio je taj što su u projektu i redatelj Kudret Sabanci (redatelj ‘1001 noći’, op.a) i producent Erol Avci“.
Na pitanje što mu je bilo najteže prilikom svladavanja karakterizacije lika Savaša, Murat izjavljuje: “Činjenica da je on jako oprezan kako ne bi pogriješio”. Murat kaže kako mu je tranzicija nakon dvije teške godine provedene u Antakyji dosta teško pala zato što je bio emocionalno dosta ispražnjen. “To nije bio lak prijelaz”, izjavio je Murat Yildirim.

Zvijezdu popularne serije ‘Asi’ Murata Yildirima gledatelji imaju priliku gledati u novoj turskoj uspješnici ‘Ljubav i kazna’, od 22. kolovoza na Novoj TV.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.