Capri – treća sezona

U trećoj sezoni talijanske serije, čija se radnja zbiva na privlačnom otoku Capriju, dolazi do nevjerojatnih obrata i otkrića.

Capri
Capri - treća sezona, od 6. rujna u 20:10 sati na HTV1

Naime, vjerovalo se da je Isabella Galliano davno umrla, no sudbina je odredila da se ona vrati na Capri gdje su je dočekali brojni problemi. Čini se da je njezina vjerna Reginella nakon smrti ostavila stvari u popriličnome kaosu pa joj u pomoć uskače Carolina, no kako bi se pripadnica obitelji Scapece ikada mogla slagati s nekime iz obitelji Galiano? Srećom, čini se da su dvije godine zatvora doista promijenile Carolinu, koja je na putu za Capri upoznala i svoju novu ljubav. Massimo, Umberto i Vittoria su otputovali, no na otok se na Isabellin poziv vraća njezina unuka Greta kako bi kontrolirala Carolinu koja se tek mora dokazati pred svima, a njezina kompetitivna narav dolazi do izražaja u srazu s konkurencijom, obližnjim restoranom Tenda Berbera.

Nakon dvije godine provedene u zatvoru u Napulju, Carolina Scapece je na slobodi, te odluči promijeniti život, daleko od Caprija. No kad je čovjek koji je zaposli kao konobaricu pokuša napastovati, Carolina pobjegne prvim trajektom koji polazi iz luke i ondje nabasa na Andreu. Smjesta plane ljubavna iskra između njih dvoje, a kad se nađu na Capriju, uvjereni da će ubrzo krenuti dalje svatko svojim putem, zajedno provedu romantičnu večer koja završi poljupcem. Dan poslije, u vili Isabella Carolina sazna da je Reginella umrla, a da je odmaralište na rubu propasti. Umberto, Massimo i Vittoria su otputovali, no netko se vratio: gđa Isabella! Ona je bila inscenirala svoju smrt kako bi mogla otići slobodno živjeti daleko od otoka, a sad se želi riješiti vile. I Andrea se zadržao na Capriju. On je mladi alpinist koji se priprema za uspon na Kailash, planinu na kojoj mu je poginuo otac. Andrea se pridružuje svojim prijateljima: Vittorio je bankrotirani aristokrat, a Tony je besposleni Teksašanin talijanskog podrijetla. Tonyju je rođendan i zato su se stari prijatelji okupili, no za tu prigodu na Capri stiže i prebogati Tonyjev stric Rodolfo koji odluči organizirati večeru baš u vili Isabella. To je za Carolinu prilika da se iskaže i unatoč nepovjerenju svih ona pripremi senzacionalnu večeru. Gđa Isabella, povrijeđenog ponosa, izaziva Carolinu da dokaže da zna bolje od nje voditi odmaralište: daje joj mjesec dana za to, a ne uspije li, Isabella će prodati vilu, a Carolina će se naći bez posla.

Pratite sadržaj serije Capri po epizodama

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.