Kad zavolim, vrijeme stane (Cuando me enamoro)

Nakon telenovele ‘Gospodarica tvoga srca’ HTV će, od 22. rujna, prikazivati meksičku telenovelu ‘Cuando me enamoro’ od 182 nastavka.

Kad zavolim, vrijeme stane
Kad zavolim, vrijeme stane - nova telenovela od 22. rujna u 12:30 na HTV1

To je priča o Renati (Silvia Navarro) i Jerónimu (Juan Soler), čija ljubav ispašta zbog gorčine i izdaje te podmukla otrova zlobne laži.Nakon što Jerónimo upozna Renatu, odmah osjeti da je pronašao ljubav svoga života. Renata je također sigurna u to da je on njezina srodna duša, no iz prikrajka vrebaju njezina majka Josefina (Rocío Banquells) i sestra Roberta (Jessica Coch), koje će biti odgovorne za njezinu nesreću. Uvjerit će Jerónima da se Renata poigrala osjećajima njegova brata Rafaela (Sebastián Zurita), te da je Rafael zbog nje počinio samoubojstvo. Istina je da je sve to učinila Roberta, njegova djevojka. Jerónimo se na grobu zavjetuje bratu da će osvetiti njegovu smrt. Zakune se da će iščupati Renatu iz svoga srca. Oženi se njome pod lažnim izgovorom i odvede je na svoje imanje gdje će se potruditi da ona plati zbog svega što je učinila. Renata nikad nije posumnjala da Josefina nije njezina majka, te da Roberta nije njezina sestra blizanka. Josefina je, zapravo, bila Robertova ljubavnica, a Roberta njegova kći. Renata je kći Robertove žene, Regine (Lidia Ávila). Nakon iznenadne Robertove smrti, shvativši da je Renata njegova jedina zakonska nasljednica, Josefina je otela djevojčicu i uvjerila sve da je ona njezina majka, te da je djevojčica Robertina sestra blizanka. Namjera joj je bila Renati oduzeti nasljedstvo čim Renata navrši 25 godina. Međutim, Regina nikada nije prestala tražiti svoju kćer. Nikad nije ni sanjala da bi se prošlost mogla ponoviti, no drukčijim redoslijedom. Neočekivanim preokretom, zaljubljuje se u Gonzala, Josefinina muža.

Kad zavolim, vrijeme stane
Volim ga onoliko koliko on mene mrzi... a ne znam zašto!

Jerónimo prekasno shvati da je žrtva zlokobnog scenarija koji su osmislile Josefina i Roberta. Povrijeđena okrutnim i ponižavajućim ponašanjem svoga supruga, Renata napušta Jerónima. Od toga dana Jerónimo će pokušati postići njezin oprost pod svaku cijenu, ali to neće biti jednostavno jer Renatino srce želi osvojiti drugi muškarac.
Ova dramatična telenovela vodi nas iz brzog gradskog života u beskrajne krajolike doline Valle de Guadalupe, jednog od najljepših vinorodnih područja sjevernog Meksika.

18 misli o “Kad zavolim, vrijeme stane (Cuando me enamoro)”

  1. Mozete li kad se zavrsi serija, ponovo pustiti ispocetka, jer nisam gledo, molim vas!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.