Kućanice

Kućanice očajne zbog otkazivanja serije!

Zvijezda TV serije “Kućanice” Felicity Huffman reagirala je na vijest o otkazivanju serije s tvrdnjom da je cijela glumačka ekipa “jako, jako tužna, ali i jako zahvalna”.

Kućanice
Kućanice su očajne jer za seriju nema više mjesta na ABC TV-u

Eva Longoria šokirala je obožavatelje potvrdivši 7. kolovoza ove godine da će nova, osma sezona serije ujedno biti i posljednja.
Njezina kolegica Felicity Huffman izjavila je da je 5. kolovoza saznala da ostaje bez posla nakon što su producenti na snimanju objavili da je to posljednja sezona.
– Bilo je jako tiho. Svi su bili jako tužni, bilo nam je jako žao, ali ujedno smo bili i zahvalni – priznaje “kućanica”.

Felicity Huffman boji se da će sada biti zapamćena kao netko tko je glumio majku petero djece te dodaje: “Poslije takvih uloga je kao da ste u glumačkom zatvoru jer je ljudima teško zamisliti vas bilo kako drukčije osim kao Lynette Scavo ili koja god uloga da je u pitanju. Tako da nije pametno gledati kako su mnoge glumice prije mene prošle i misliti ‘Pa, to se neće i meni dogoditi’.”

S druge strane, Marciji Cross laknulo je što je novost objavljena: “Drago mi je da je to napokon riješeno, zato što sam predosjećala da će tako biti i svima sam to govorila, ali mi nitko nije vjerovao.”

Naratorica Brenda Strong priznaje da je jako željela još ‘Kućanica’, te dodaje: “Kad je bilo što dobro, ne želite da se to završi… Svi smo se nadali da će biti i deveta sezona.”(wenn.com/HBO.hr)

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.