Bez traga – sedma sezona

09.09.2011

Serije, TV najave


HTV će prikazati i posljednju sezonu serije ‘Bez traga’, priču o agentima FBI-a koji rade u Odjelu za izgubljene osobe.

Bez traga

Bez traga - sedma sezona, od 20. rujna u 21:55 sati na HTV2

Viši agent Jack Malone je beskompromisni, premda suosjećajni i iskusni profesionalac koji je donedavno bio na čelu Odjela za izgubljene osobe u FBI-u sa sjedištem u New Yorku. Degradiran je nakon što je previše puta radio posao po svome, no i sad kao agent dobro zna da je u slučaju nestalih osoba svaka sekunda itekako važna te se nevoljko prilagođava novom životu pod novim šefom odjela, Clarkom Medinom (Steven Weber). Zadaća odjela jest da pronađu nestalu osobu, koristeći se pritom najsuvremenijom tehnikom i tehnologijom profiliranja, koja im pomaže da rekonstruiraju što se dogodilo prije nestanka, te je li osoba nestala, je li namjerno otišla ili je bila žrtva zločina ili nesreće.

U odjelu rade Samantha Spade (Poppy Montgomery), agentica koja ljepotom upotpunjava žestok, kompleksan pristup te koja je uz to samohrana majka; Vivian Johnson (Marianne Jean-Baptiste), predana istražiteljica koja je imala srčanu bolest i ima poseban odnos s obiteljima nestalih; Danny Taylor (Enrique Murciano), koji senzitivnost često prikriva uličnom snalažljivošću; Martin Fitzgerald (Eric Close), koji je nakon problema s drogom otkrio mračnu stranu svoje ličnosti te Elena Delgado (Roselyn Sanchez), snalažljiva agentica koja je prije toga radila u Odjelu za poroke njujorške policije te koja je vodila ružnu bitku za skrbništvo nad djetetom s bivšim mužem.

Unatoč uloženom trudu, svi članovi ekipe su ipak samo ljudska bića te katkad čine pogreške koje ih poslije progone. Ne odvija se sve uvijek po pravilima ni onako kako bi svi htjeli. Dok agenti rade na kompliciranim slučajevima, polako doznajemo potankosti iz njihovog privatnog života.

Oglasi
,

About Antonio Horvat

Antonio je urednik portala MojaTV. Uređuje i objavljuje generalne najave igranih i dokumentarnih serija koje se prikazuje na domaćim nacionalnim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Antonio Horvat

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s