Zabranjena ljubav

Zabranjena ljubav – nove epizode četvrte sezone

Nakon pune tri i pol godine, hrvatski fanovi napokon će, počevši od 3. listopada u 15:15 sati na RTL2, pogledati preostalih 46 nastavaka prve hrvatske sapunice ‘Zabranjena ljubav’, koja je ukinuta nakon 4. travnja 2008. i 759. epizode.

Zabranjena ljubav
Zabranjena ljubav - nove epizode, od 03.10. u 15:00 sati na RTL2

Mate & Tina
ZLJ: Mate & Tina
Priča je to o ljudima od „krvi i mesa“, o njihovim ljubavima, strastima, spletkama, moći. Priča je to o stvarnom životu, ljudima koji žive pokraj vas, „o onoj obitelji iz susjedstva“. Priča je to „o onoj mladoj policajki“, o onoj crnokosoj gospođi koja stalno nešto spletkari“, „o onoj zgodnoj curi koja lijepo pjeva“, „o onom mladom paru koji žarko želi dijete“, „o onom muškarcu koji godinama nije vidio svoju kćer“… Živjeli ste s njima, s njihovim strastima, sve ove godine pratili ste njihove živote. Jednostavno – oni su vam se «uvukli pod kožu». A oni su Borna, Petra, Tom, Marijana, Igor, Jure, Karolina… Gledali ste kad je netko od njih krenuo svojim putem, vidjeli ste kad je netko nov, baš kao u stvarnom životu, donio sa sobom sve svoje vrline i mane, svoju prošlost koja je, poput uragana, pomela sadašnjost i promijenila budućnost. Kad se u živote umiješa prošlost i kad se tajne počinju otkrivati, ništa više nije isto…

Pridružite se Zabranjenoj ljubavi na Facebooku

U premijernim epizodama… Nakon prevelike opsjednutosti svojom zabranjenom ljubavi i pokušaja samoubojstva, supružnici Dunja (Maja Petrin) i Franjo (Vladimir Tintor) primorani su Angelinu (Danira Gović) strpati u ludnicu te je svezati za krevet kako ne bi pobjegla. Podsjetimo, Angelina, misteriozna osoba s mračnom prošlošću, dobila je posao u Dunjinom frizerskom salonu praveći se da je njezina najbolja prijateljica, no – zapravo je imala skrivene namjere. Iako je on svećenik, Petra (Anita Berisha) i Luka (Robert Plemić) odlučili su ipak konzumirati svoju zabranjenu ljubav te će na kraju završiti zajedno i napustiti Zagreb. Karolina (Vesna Tominac) će se ipak udati za Juru Šarića (Zoran Gogić), koji će ju kasnije ugušiti te sa svojim sinom Ivicom (Ozren Domiter) i njegovom djevojkom Larom (Tena Sakar) također napustiti Zagreb. Policajka Marijana (Anđela Ramljak) ubit će Toma Ružića (Mario Lukajić). Marinko Ružić (Frano Lasić) će prevariti Nadu (Nada Rocco) s Eleonorom Šarić (Sandra Bagarić). Priznat će joj i to da je svojedobno u zatvoru završio zbog svog sina Toma. Nada će mu, ljutita, reći da mu prijevaru nikad neće oprostiti jer to ne zaslužuje, a zatim će uzeti kofere i otići… Nakon razočaranja saznanjem da su Jakov (Mario Mlinarić) i Mate (Danilo Vukčević) spavali, Tina (Antonija Šola) baci oko na Bornu (Mario Valentić) i tako Mirnu (Lorena Nosić) napravi ljubomornom. Na kraju četvrte sezone ljubavni trokut ovih parova ostao je nerazriješen, a što će biti s njima, ali i s ostalim likovima, tek je za vidjeti.
Ne propustite premijerne i uzbudljive epizode Zabranjene ljubavi – RTL2, od 3. listopada oko 15:00 sati… Jer najslađe je zabranjeno voće!

Jedna misao o “Zabranjena ljubav – nove epizode četvrte sezone”

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.