Emperatriz

Nova telenovela u produkciji najveće meksičke tvornice televizijske zabave, TV Azteca, s popularnom glumicom hrvatskog podrijetla, Gabrijelom Spanic, dolazi na ekrane RTL Televizije od sljedećeg ponedjeljka, 10. listopada!

Emperatriz
Emperatriz - nova telenovela od 10. listopada u 09:30 sati na RTL Televiziji

Daleko od svog doma, u sunčanom Los Angelesu, usamljena Emperatriz Jurado (Gabriela Spanic) u očaju traži čovjeka svog života, Armandu Mendozu (Omar Fiero), kako bi ga zamolila da joj pomogne u bezizlaznoj situaciji u kojoj se iznenada našla. Prijeti joj deportacija iz Sjedinjenih Američkih Država, a k tome je još i trudna s drugim djetetom. Nakon što Armando brutalno odbije njezn poziv za pomoć, Emperatriz se suoči s istinom. Armando se s godinama promijenio, a njenu je ljubav počeo ismijavati i vrijeđati… Prije mnogo godina, prekrasna, strastvena Emperatriz se zaljubila u Armanda zbog kojeg je trudna završila iza zatvorskih rešetaka u Meksiku. Tijekom služenja zatvorske kazne, Emperatriz je rodila njihovu kćer Eshter, uvjerena da će jednoga dana njih troje biti prava obitelj. Međutim, okrutni lažljivac Armando oteo joj je kćer odmah nakon poroda i uvjerio je da napusti zemlju ukoliko ne želi ponovno završiti u zatvoru. Tijekom svih godina, Armando se oženio lijepom Almom Rosom (Mar Carrera) s kojom je dobio još dvije kćeri, Elisu (Marimar Vega) i Elenu (Miriam Higareda), a Emperatriz je odlučila ostvariti svoju želju da se vrati u Meksiko, uništi Armanda i pronađe kćer, sve to uz pomoć inteligentnog biznismena Manuela (Rafael Sanchez Navarro) u kojeg se odmah zaljubila.

Vrativši se u Meksiko, Emperatriz dozna da je Armando bio glavni i odgovorni čovjek zbog kojeg je bila u zatvoru. Nakon što se susretne oči u oči s obitelji Mendoza i predoči im sve dokaze, Armando si odluči oduzeti život, a Alma Rosa doživi smrtonosni infarkt zbog svađe s Emperatriz. Ne znajući koja je točno njezina kćer, Emperatriz otme Elisu i pobjegne, a Justo Del Real (Sergio de Bustamante), otac Alme Rose, u bijesu se zakune na osvetu pa, kako bi napakostio Emperatriz, napravi Estherin lažni grob pomoću kojeg je uvjeri da je preminula, a unuku zapravo pošalje u Švicarsku. U međuvremenu, Emperatriz se zaljubljuje u atraktivnog udovca Alejandra Miranda (Bernie Paz), u kojeg je još u mladosti bila zaljubljena i njezina prava kći Esther. Osim što će se majka i kći boriti za ljubav istog muškarca, Emperatriz će uz pomoć svoje majke doznati davno zaboravljenu tajno o identitetu svojeg oca.

Gabriela Spanic
U ulozi Emperatriz gledat ćemo prelijepu venezuelku Gabrielu Spanic

‘Emperatriz’ je remake istoimene venezuelske telenovele iz 1990. godine koja govori o besmrtnoj ljubavi, strasti, gnusnim zločinima i strahovitoj osveti jedne lijepe žene, koju je pohlepa zaslijepila do te mjere da po svaku cijenu želi uništiti život svoje bivše ljubavi. Protogonisti serije, Gabriela Spanic i Bernie Paz, bez prigovora su prihvatili ponuđene uloge Emperatriz i Alejandra, radujući se još jednom zajedničkom projektu nakon 2006. kad su glumili u telenoveli ‘Zemlja strasti’. Dapače, Gabriela Spanic oduvijek je željela glumiti ovaj lik jer je veliki obožavatelj originalne verzije koja je bila veliki televizijski hit u njenoj rodnoj Venezueli. Osim Gabriele, ovom telenovelom na male ekrane vratile su se i glumice Daniela Germendia, Mercedes Pascual i Marcela Pezet, a u nekim scenama pojavljuje se i Gabrielina sestra blizanka Daniela Spanic.

Izdaja joj je uništila sve snove pa sada zaslijepljena pohlepom dolazi po osvetu! Svaka nova epizoda telenovele ‘Emperatriz’ otkriva nove dijelove davno zaboravljene tajne, a kako će one utjecati na ostale članove obitelji Mendoza, gledatelji će moći doznati već od ponedjeljka, 10. listopada u 9.30 sati, samo na RTL Televiziji.

2 misli o “Emperatriz”

  1. Slazem se serija je vrh odlicna nema bolje serije a i gabriela španic mi je omiljena glumica :D <3 <3 <3 <3 <3

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.