Specijalni tjedni Večere za 5

Nakon brojnih pisama, upita i savjeta obožavatelja, produkcijski tim najdugovječnije lifestyle emisije, Večere za 5, odlučio je ispuniti želje svim vjernim gledateljima i obožavateljima. Tako se već dva tjedna snimaju specijalni tematski tjedni u kojima će gostovati vizažistice i stilistice, stranci te mnogi drugi zanimljivi kandidati.

Večera za 5 specijal
Sljedećih tjedana radnim danima u 17:05 gledat ćemo specijale Večere za 5

U prvom specijalnom tjednu pet djevojaka će svoje četkice za šminkanje i smisao za estetiku zamijeniti priborom za kuhanje, te ući u svoje kuhinje i pokazati koliko su vične u kuhanju. Vizažistice i stilistice odlučile su pokazati koliko im je estetika bitna kada je riječ o hrani pa ostaje pitanje hoće li veću važnost dati okusu ili izgledu.

Drugi specijalni tjedan Večere za 5 ugostit će petero stranaca koji već duže vrijeme borave u Hrvatskoj. Iako se na prvi pogled čini kako komunikacija između Rusa, Brazilke, Egipćanina, Moldavke i Južno-afrikanca neće biti problem, nesporazuma u komunikaciji nije nedostajalo. No isto tako nije nedostajalo smijeha i zabave, ali i ukusne hrane koju su kandidati pripremali.
Nova sezona Večere za 5 ugostila je zanimljive kandidate koji će svojim zanimljivim osobnostima i kulinarskim vještinama podijeliti neke nove recepte iz raznih krajeva svijeta. Specijalni tjedni su se tek krenuli snimati, a najdugovječniji kulinarski show još jednom će dokazati zašto ima toliko obožavatelja. Uđite u kuhinje ‘običnih’ ljudi od ponedjeljka do petka u 17:05 na RTL Televiziji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.