Supertalent: Mirko Filipović, mali punkeri i raspjevana trudnica

Nove talente na male ekrane ove nedjelje donosi četvrto izdanje Supertalenta.

Supertalent Liliputi
Liliputi, mali punkeri u ovotjednom Supertalentu dokazuju da Punk nije mrtav!

Na audiciju se došla predstaviti Udruga cimbalista Hrvatske, da punk nije mrtav doći će pokazati Liliputi čiji bubnjar ima samo devet godina, a na pozornicu će stati i raspjevani postolar iz Vinkovaca Mirko Filipović. Mirko, kojemu je oduvijek bila želja baviti se pjevanjem, svoj će nastup na Supertalentu posvetiti supruzi i nastupiti s pjesmom ‘Nikome te ne dam’ kojom ju je osvojio prije 38 godina.
– Vjerojatno vi niste za nastavak u natjecanju u ovakvoj konkurenciji, ali ste definitivno sa svojim primjerom i ljubavlju koju imate prema supruzi supertalent i primjer kako opstaje jedna veza i kako se voli cijeli život. Hvala što ste uljepšali Supertalent – izjavio je Enis Bešlagić.
Iako će biti dosta onih koji neće zadovoljiti žiri svojim umijećem, bit će, naravno, i ovaj put onih koji će ih oboriti s nogu. Među njima će biti i osamnaestogodišnja Aleksandra Bilanović koja svira violu, no na audiciji u Osijeku je pokazala svoje iznimne pjevačke sposobnosti. Nina je nakon njenog nastupa prokomentirala da se osjeti kako Aleksandra daje stopostotnu emociju, uživljenost i interpretaciju. Veliku strast prema glazbi pokazat će i Zagrepčanin Marko Šimunić koji je pjesmom ‘Aleluja’ dirnuo sve prisutne te doslovce žiri podigao na noge.
Na riječkoj audiciji svojim talentom sviranja bubnjeva oduševili su braća Ševčed koji su nastupili kao Aškan kingsi. Uglavnom sviraju tursku i grčku glazbu, a nastupali su i s grupom Let 3. Show su došli napraviti i članovi Macola banda koji su instrumente za točku napravili od raznih lonaca, posudica, te se uz pratnju gitare predstavili na jedinstven način. Zoran Đoršević Đole Macola inače je bivši bubnjar Atomskog skloništa te dobitnik nagrade grada Pule za humanitarni rad jer zajedno sa suprugom organizira brojne koncerte i ostala humanitarna događanja. Ovaj strastveni bubnjar sam izrađuje instrumente, razne udaraljke na kojima svira i glazbom se bavi od djetinjstva.
Na trapezu ćemo vidjeti Vladimira Ježića koji se suvremenim plesom bavi već četiri godine, a na audiciji je zahvaljujući Enisu dobio nadimak Pirat s Kariba. Na pozornicu Supertalenta popet će se i raspjevana trudnica Smiljana Hajtek Legin, a s harmonikom će se predstaviti Roberto Rakek.

Supertalent Robert Babić
Supertalent Robert Babić

Od neobičnih talenata vidjet ćemo natjecateljicu koja se došla predstaviti umijećem ukrašavanja torte za koju inače treba 15 minuta, a Nikolini Jurčević bit će potrebno samo pet da bi je ukrasila. Upoznat ćemo i Roberta Babića koji je žiri zainteresirao hodanjem po slacku (slackline), sportom koji u svijetu postoji već 40-ak godina, dok je u Hrvatskoj prisutan tek od nedavno. Leon Vignjević izvest će trikove na biciklu. Na bini kazališta i ove godine našli su se imitatori Michaela Jacksona tako da ova emisija predstavlja petogodišnjeg plesača koji pokušava skinuti Jackove pokrete. Da godine ne predstavljaju nikakvu barijeru pokazat će i 63-ogodišnja Mira Jurić iz Vinkovaca koja se nije imala prilike baviti profesionalnim pjevanjem, jer kako kaže, ponekad se rodite u krivo vrijeme. U životu se Mira bavila i sportom, a danas je u mirovini i pjeva u Hrvatskom seljačkom društvu Šestine. Na Supertalent se prijavila jer show za nju predstavlja “jedno lijepo ispunjenje želja”, a kakav je dojam ostavila na žiri vidjet ćemo ove nedjelje.
Kome će Nina Badrić ovaj puta obećati da će se boriti za njega, a kome će troje članova žirija stisnuti “X” saznat ćemo u još jednom izdanju Supertalenta, koji će predstaviti široku paletu raznolikih talenata koji se bore za daljnji prolazak.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.