Zakon brojeva – šesta sezona

Specijalni agent FBI-a Don Eppes iz ureda u Los Angelesu i dalje sa svojim timom rješava neobične slučajeve. Šesta sezona od 6. listopada na FOX Crimeu!

Zakon brojeva
Zakon brojeva - šesta sezona, od 06.10. četvrtkom u 22:20 na FOX Crime

Posebna je prednost tima Donov brat Charlie Eppes, genijalni matematičar i sveučilišni profesor koji koristi matematiku kao znanost složenih jednadžba da bi proniknuo u srž najzamršenijih zločina.

Šesta sezona započinje zarukama Charlieja i Amite, a nedugo nakon toga Larry odbija mogućnost da se u Genovi susretne s matematičarom s CERN-a, a također odjavljuje sva predavanja svojih kolegija u sljedećem semestru pa je Charlieju jasno da mu je Larry ponovno natovario sav svoj posao. Poslije i napušta Los Angeles i kupuje zemljište nadomak gradu. Don saznaje da je njegov bivši mentor korumpiran. Charlie i Don saznaju da je Alan izgubio popriličnu svotu novca pa se odluči zaposliti kao konzultant za razvoj softwarea. Larry se vraća iz pustinje s novom teorijom o sudbini svemira. Charlie i Amita planiraju vjenčanje pa se priključe programu koji razvija roditeljske vještine. Vjenčaju se prije odlaska u Englesku gdje će predavati na Cambridgeu. Don izgubi pištolj, a nađe ga nakon što je njime počinjeno okrutno ubojstvo. Prije odlaska u Englesku Charlie i Amita preuređuju garažu u stan kako bi Alan mogao nastaviti živjeti s njima. Don prihvaća ponudu FBI-a te odlazi u Washington preuzeti posao vođe tima za borbu protiv korupcije.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.