Kako sam upoznao vašu majku – peta sezona

Humorističku seriju o Tedu, uspješnom arhitektu od tridesetak godina koji je opsjednut pronalaženjem svoje srodne duše pratimo radnim danima na FOX Lifeu.

Kako sam upoznao vašu majku
Peta sezona - od 19.10. radnim danima u 22:50 sati na Fox Life

Ted živi s najboljim prijateljima, mladim odvjetnikom i vrckavom odgojiteljicom u vrtiću koji su zaručeni. Oni su Tedu savjetnici a i rame za plakanje kad je u pitanju ljubav. Tedov dobar prijatelj je i Barney, snalažljivi je ženskar kojeg upoznaje u baru u koji odlazi, a koji mu voli davati cinične savjete o ženama. U svakom nastavku impulzivnog i zbunjenog Teda uče i zafrkavaju njegovi prijatelji dok on skače iz jedne ljubavne avanture u drugu kako bi pronašao ženu svojih snova. Kroz zanimljive epizode Ted svojoj djeci prepričava dugu priču „Kako sam upoznao vašu majku”.

U petoj sezoni, Ted je prihvatio posao profesora arhitekture na sveučilištu. Stoji nasred predavaonice i, iako je buduća majka njegove djece prisutna, uspostavlja se da se nalazi u krivoj predavaonici među studentima ekonomije. Barney i Robin su bili u seksualnoj vezi tijekom ljeta pa ih Lily zaključava u sobu dok se ne dogovore kako će nastaviti odnos. Nakon žestoke svađe odluče prekinuti. Robin to doživljava kao da su se dva stara prijatelja ponovno susrela, a Barney nastavlja po starome. Tijekom sezone Barney i Robin pokazivat će da im je žao što su prekinuli.
Ted se počeo viđati sa studenticom Cindy koja je zapravo cimerica njegove buduće supruge.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.