Sunčana Philadelphija

Sunčana Philadelphia (It’s Always Sunny In Philadelphia)

‘Sunčana Philadelphia’ vrti se oko života četvero egoističnih prijatelja čiji iskrivljeni stavovi i neobične predrasude o svijetu često vode do nevolja.

Sunčana Philadelphija
Sunčana Philadelphija - četvrta sezona, od 17.10. u 21:00 sat na Fox Life

Mac, Charlie Kelly i Dennis trojica su najboljih prijatelja koji drže Paddy’s, irski pub u Philadelphiji. Slatka Dee je Dennisova sestra koja također radi kao barmen u pubu. Dok im je uspješan posao skoro uvijek zajednički cilj, katkad im je važnije da jedan drugoga prevare stavljajući vlastite interese na prvo mjesto.
Ozbiljna pitanja poput rasizma, abortusa, zlostavljanja, kontrole oružja, raka i smrti na čudan su način utkani u budalasti svijet ovih četvero prijatelja u svojim dvadesetim. Likovi su stručnjaci za sve teme, a zapravo nisu stručni ni u čemu.

U ‘Sunčanoj Philadelphiji’ pratimo četiri prijatelja koji vode kafić u „gradu bratske ljubavi“. Njih četvero moraju prevladati zaplete koje im donosi isprepletenost prijateljstva i poslovnog odnosa.

U drugoj sezoni Charlie, Mac, Dennis i Slatka Dee vraćaju se u pub Paddy’s u Philadelphiji gdje zbog neprestanih spletki kojima si žele priskrbiti prednost obično nastradaju. U drugoj sezoni pojavljuje se Frank Reynolds, Dennisov i Deein otuđeni otac. Frank se pokušava ponovno zbližiti s djecom i povratiti potraćenu mladost u jeku rastave od njihove majke Barbare Reynolds.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.