Nurgul Yesilcay najcjenjenija glumica Turske

Velika popularnost serije ‘Ljubav i kazna’, koju gledatelji radnim danima mogu gledati na Novoj TV, očito je dvoje glavnih protagonista lansirala među vodeće glumačke zvijezde Turske.

Murat i Nurgul
Murat Yildrim i Nurgul Yesilcay, protagonisti telenovele Ljubav i kazna

Nakon što je njezin partner u seriji proglašen napopularnijim glumcem svoje zemlje, Nurgul Yesilcay među kritičarima i javnosti postaje jedna od najcjenjenijih glumica Turske. Čak je uspoređuju s renomiranom turskom veterankom Turkan Soray. Osim uloge u seriji ‘Ljubav i kazna’ Nurgul je ostvarila i mnogobrojne uloge u hvaljenim filmovima koje su je lansirale u sam vrh glumačke elite. Lijepa glumica majka je jednog dječaka, a o odnosu sa svojim bivšim partnerom progovorila je u jednom intervjuu: “On je sada poznanik, nije prijatelj. On je samo Nejatov otac zbog čega se još uvijek viđamo. Govoriti o bivšim vezama nije otvorenost, nego zapravo neetičnost”.
Osim što je brižna majka kojoj je sin na prvom mjestu, glumica priznaje da joj svaka uloga predstavlja izazov. “Često postoje ljudi u vašem životu koji odgovaraju osobnostima uloge, tako da se poslužite njima. Na primjer za scenu u filmu ‘Vicdan’, morala sam igrati ženu koja puno pije, a ja sam htjela da to izgleda realistično”, izjavila je popularna glumica. Glumica je priznala kako je u vezama poprilično egocentrična: “Ne pokušavam biti netko drugi kako bih udovoljila partneru. Mora postojati kompromis, ali neću živjeti svoj život kako bi neki željeli, neka oni žive život na način koji ja želim”.

U daljnjim nastavcima serije ‘Ljubav i kazna’ gledatelji će upoznati novog negativca Javuza (Erkan Bektas) koji će Savašu zagorčavati život. Osim toga Javuz će i posesivno voljeti Savaševu Jasemin.

Jedna misao o “Nurgul Yesilcay najcjenjenija glumica Turske”

  1. Jasemin je carica, nešto najbolje što smo imali prilike da vidimo u turskim serijama. Gluma izvangedna gotovo prirodno ponašanje, lepota božanstvena i šta bi još moglo da se doda. S obzirom na njene godsibe već ima sjajnu karijeru , a imaće još bolju szahvaljujući talentu i prironom energojom koju zrači.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.