HBO potvrdio i treću sezonu Carstva poroka

Nakon izvrsnih kritika i pohvala za drugu sezonu originalne HBO-eve serije ‘Carstvo poroka’ koju u Hrvatskoj možemo pratiti od 26. rujna putem usluga HBO On Demand i HBO GO i to samo dan nakon američke premijere, predsjednik HBO Programminga Michael Lombardo potvrdio da će se snimati još jedna sezona.

Carstvo poroka
Nakon izvrsnih kritika i niza osvojenih nagrada, potvrđena treća sezona dramske serije

“Nakon trijumfalne prve sezone, jako me zanimalo što još Terry Winter, Martin Scorsese i ostatak njihove zvjezdane ekipe imaju od aseva u rukavu, a uspjeli su nadići i naša najveća očekivanja”, rekao je Lombardo. “Reakcije medija i naših gledatelja bile su izuzetno ugodne”.

Kreatori serije ‘Carstvo poroka’ su dobitnik Emmyja i autor serije ‘Obitelj Soprano’ Terence Winters, i dobitnik Oscara Martin Scorsese. Smještena u 1920.-e godine, na početak razdoblja prohibicije, ova raskošna HBO-ova dramska serija prati život Nuckyja Thompsona, neprikosnovenog vladara Atlantic Cityja, čovjeka koji je u isto vrijeme bio političar i gangster.
Nakon ‘Okusa krvi’, ‘Igre prijestolja’ i ‘Treme’, ‘Carstvo poroka’ je najnovija u nizu dramskih serija HBO-a koje su produžene za još jednu sezonu, a stižu i nove serije ‘Luck’, ‘Veep’, ‘Girls’, ‘Life’s Too Short’ i zasad bezimeni projekt Aarona Sorkina.

New York’s Daily News je novu sezonu ‘Carstva poroka’ prozvao “slasnom zabavom” i “jednom od najboljih serija na televiziji”, a Daily Variety nazvao ju je “konstantno hrabrom i snažnom”, a isto tako i “dobrom do posljednje, zabranjene kapi”. The Boston Globe pohvalio je ‘Carstvo poroka’ kao “izvanrednu seriju koja se mora vidjeti”, dok su iz Entertainment Weekly napisali da bi “ovako dobra dramska serija trebala biti ilegalna.”

Serija ‘”Carstvo poroka’ jedna je od najpopularnijih serija HBO-a i prosječno ima 10.7 milijuna gledatelja u SAD-u.
Na nedavnoj dodjeli nagrada Emmy serija je osvojila čak 8 nagrada za HBO, uključujući kategoriju za najbolju režiju dramske serije (Martin Scorsese).
U siječnju 2011. serija ‘Carstvo poroka’ osvojila je dva Zlatna globusa, jedan za najbolju dramsku seriju, a drugi za najboljeg glumca u dramskoj seriji (Steve Buscemi).
Serija je također osvojila dvije Screen Actors Guild nagrade, uključujući nagradu za najboljeg glumca u dramskoj seriji (Steve Buscemi) i najbolji ansambl u dramskoj seriji. (<a href="http://www.hbo.hr/&quot; title="www.HBO.hr">www.HBO.hr)

Jedna misao o “HBO potvrdio i treću sezonu Carstva poroka”

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.