Charliejevi anđeli (Charlie’s Angels)

Krotke žene rijetko kad ulaze u povijest. U studenome AXN predstavlja najnoviju verziju Charliejevih anđela!

Charliejevi anđeli
Charliejevi anđeli - nova serija od 10. studenoga četvrtkom u 22:00 h na AXN-u

Koga briga za Supermana, Batmana ili Spidermana? Ovog studenoga zaboravimo sve kostimirane momke koji spašavaju svijet natprirodnim moćima i tijelima otpornim na metke, uvijek bezgrešni i kamenih lica! AXN donosi suvremene heroine i predstavnice ženske moći u novoj seriji ‘Charliejevi anđeli’, temeljenoj na originalnoj uspješnici. Nove djevojke nevjerojatno su zabavne, neustrašive, glamurozne i ljudske sa svojom sumnjivom prošlošću i uzbudljivom budućnošću.

Zahvaljujući tajanstvenom milijarderu Charlieju Townsendu tri ljepotice dobiju priliku pobjeći od svoje sumnjive prošlosti. ‘Charliejevi anđeli’, zabavna, glamurozna akcijska inačica hit-serije iz 1970-ih, upoznaje nas s tri nova anđela, neustrašivim detektivkama, ljepoticama za kojima se sve glave okreću, i bliskim prijateljicama. Tu je Abby Sampson (Rachel Taylor), princeza s Park avenije koja je postala prvoklasni lopov. Zatim, Kate Prince (Annie Ilonzeh), policajka iz Miamija koja se našla u nemilosti nakon što je ostala bez karijere i zaručnika. I naposljetku, Gloria, osramoćena poručnica vješta s eksplozivima. S anđelima je i novi Bosley (Ramon Rodriguez), zgodan mladi haker koji im pomaže rješavati slučajeve i uživa u okruženju moćnih, lijepih žena. Pod njegovim budnim okom anđeli rade za svoga neuhvatljivog šefa Charlieja i rješavaju slučajeve koji ih vode od opasnih narkomanskih jazbina do glamuroznih priobalnih vila Miamija.

Izvorna serija iz 1970-ih predstavila je novu vrstu ženskih junakinja prikazavši žene u ulogama tradicionalno rezerviranima za muškarce. Radile su kao privatni detektivi za Charlieja kako bi izbjegle svakodnevne policijske zadatke i dužnosti koje su u tadašnje vrijeme bile rezervirane za žene. Rješavale su slučajeve odjevene u mušku odjeću, koristeći se borbenim vještinama i oružjem, ali također su se oslanjale i na svoje izvanredne ženske vještine i nenadmašnu ljepotu. Suvremene sestre izvornih anđela odrekle su se muške odjeće i umjesto toga zrače čistim seksepilom. Nisu pobjegle od dosadnog posla, nego od sramotnih pogrešaka i propalih veza iz prošlosti. Nisu tako bezgrešne kao izvorni anđeli, ali svježe su, moderne i jednako uzbudljive te dokazuju da ne morate biti svetac kako biste postali anđeo…
Nova serija ‘Charliejevi anđeli’ počinje s prikazivanjem 10. studenoga, četvrtkom u 22:00 sata. U prvoj epizodi, ‘Anđeo slomljenog krila’, jedna misija anđela završi Glorijinom tragičnom smrću. Charlie ih nagovori da za novu partnericu uzmu Glorijinu prijateljicu iz djetinjstva Eve (Minka Kelly), uličnu trkačicu tajanstvene prošlosti. Možda se još dobro ne poznaju, ali jedno je sigurno – Abby, Kate i Eve uvijek će čuvati jedna drugu.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.