Studio 45 slavi 100-tu emisiju uz klapu Cambi!

Talk show ‘Studio 45’, u kojem voditeljica Antonija Mandić, od ponedjeljka do četvrtka u 23.10 sati, na RTL-u 2 zabavlja gledatelje svojim zanimljivim gostima i temama, ovaj četvrtak slavi svoju 100. epizodu!

Studio 45: Antonija Mandić & 2cellos
Studio 45: Antonija Mandić u društvu Luke Šulića i Stjepana Hausera

Popularnoj Tonki na 100. emisiju u goste dolazi najpoznatija hrvatska klapa Cambi pa će osim zanimljivog razgovora u emisiji biti i pjesme.
‘Studio 45’ se počeo emitirati 14. veljače 2011., a kroz studio je prošlo više od 250 gostiju s naše estrade, ali i mnogo sportaša, političara, poduzetnika. Antonija je između ostalih imala čast ugositi Severinu, Gibonnija, svjetski poznate violončeliste Luku Šulića i Stjepana Hausera, Tatjanu Matejaš Tajči, Tonyja Cetinskog, Sergeja Trifunovića, Miroslava Ćiru Blaževića, Nove Fosilie, TBF, Gorana Bareta i mnoge druge.
– “Svi su gosti do sada su bili odlični, svatko na svoj način – od Luke Nižetića koji je zaljepio žvaku pod stol, Parnog Valjka koji mi je do 5 minuta prije početka emisije lagao da Aki više nije dio benda, Severine koja je 3 puta napuštala studio do Bandića i Bareta koji su ‘kliknuli’ pred kamerama. U slijedećih 100 epizoda želim da se svi moji gosti požele vratiti u ‘Studio 45’, da dobijem Pulitzera, da mi Michael Jordan dođe u emisiju, da nas prebace na RTL i da dobijem publiku u studiju. Skromna žena, znam!” našalila se na kraju Antonija Mandić koju ćemo u četvrtak s početkom u 23:10 sati na RTL-u 2 zasigurno čuti kako pjeva s klapom Cambi!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.