Mačak u ormaru Maje Šuput

Nakon dugih sedam godina prijateljstva i suradnje, kolumnist Exkluziva Vikend, Marko Grubnić svoju je prijateljicu Maju Šuput stavio pred veliki izazov!

Maja Šuput i Modni Mačak
Modni Mačak ove nedjelje zaronit će u ormar pjevačice Maje Šuput

Osim što joj je detaljno pregledao ormar i prisjetio se njezinih najvećih modnih uspjeha i promašaja, Marko je “stilističku lopticu” konačno prebacio na Maju. “Sad ideš u grad. Imaš sat vremena da se odjeneš, potpuno sama, bez moje pomoći. Mislim da bi nakon ovoliko godina bilo vrijeme”, kroz smijeh joj je zapovijedio, nakon čega je uslijedila urnebesna utrka po najboljim zagrebačkim buticima. Kako je Maja preživjela svoj prvi stilistički posao, i što to, nakon više od deset godina šarenih spotova i nastupa, skriva u svom ormaru, doznajte ove nedjelje u Exkluziv Vikendu u 17:40 sati!

Jedna misao o “Mačak u ormaru Maje Šuput”

  1. Stvarno ne znam čime je taj Grubnić i njemu slični (kao onaj iz Zadra, kojemu čak ne znam ni ime – totalno nebitno kao i on sam) zadužio medije da toliko pišu o njemu i bave se njime??? Voljela sam prpošnost Maje Šuput i njene pjesmuljke, voljela sam i Indiru sve do trenutka dok je nisam ugledala kako “plazi” po tom Grubniću i kako mu se “ulizuje”….odvratno! Sad ih smatram gorim od “guski u magli”….
    O ukusima se ne raspravlja, ali što se mene tiče, ta kreatura u ljudskom obliku trebala bi se ugledati na Nevena Ciganovića i Borisa Banovića, koji su bar dokazali da im je svaka riječ na mjestu, ne prenemažu se i dokazali su da imaju mozga u glavi….HVALA! Hvala što nas zlostavljate sa tim Grubnićem!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.