Maja Lena Lopatny i Ella Dvornik bore se za titulu najbolje domaćice

Deveta sezona ‘Večere za 5’ donosi mnoga iznenađenja. Pa će tako mlade zvijezde hrvatske scene ući u svoje kuhinje, zasukati rukave i zapaliti vatru kako bi zakuhali pobjedu u ‘Večeri za 5’.

Večera za 5 specijal
Maja-Lena Lopatny, Ella Dvornik, Mario Knezović, Hana Blažević i Filip Dizdar

Pravila su već svima znana: petero kandidata, pet dana u tjednu, tri slijeda, a samo jedan pobjednik. Ista pravila vrijede i za njih – Ellu Dvornik, Maju Lenu Lopatny, Filipa Dizdara, Hanu Blažević i Maria Knezovića koji će ovaj tjedan u svojim kuhinjama pokazati sposobnosti i nesposobnosti pri spravljanju jela. Maja Lena Lopatny nam je priznala kako je svoje iskustvo u kuhinji stekla kada je živjela sama i bila prisiljena kuhati, ali i inače je voljela gledati mamu, tatu i baku pa je dosta naučila uz njih. Maja nema favorita, bitna joj je jedino dobra zabava i društvo. Nada se da se nezgoda koju je imala sa 13 godina neće ponoviti i u Večeri za 5: “Išla sam raditi pomfrit, stavila sam ulje na vatru i zaboravila na njega. Izbio je mali požar, ali sam se brzo snašla, bacila dekicu na vatru i spasila dan.”

Maja, Ella, Filip, Hana i Mario zasukali su rukave i potrudili se u svojim kuhinjama izvojevati titulu najboljeg domaćina i kuhara tjedna. Iako veselo društvo tvrdi da im je zabava puno važnija od pobjede, egzotični meniji ili pak oni tradicionalni sigurno će namučiti naše mlade kandidate. No, oni će dokazati da znaju kuhati, a vi uskoro pogledajte koliko dobro, u devetoj sezoni Večere za 5!

Jedna misao o “Maja Lena Lopatny i Ella Dvornik bore se za titulu najbolje domaćice”

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.