Američka horor priča

Američka horor priča (American Horror Story)

Dramska serija koja se bavi subverzivnom modernom horor-pričom od 7. studenoga na FoxLifeu!

Američka horor priča
Američka horor priča - od 7. studenoga ponedjeljkom u 23.25 sati na FoxLifeu

Obitelj Harmon seli se iz Bostona u L.A. i useljava se u staru vilu koja unutar svojih zidova krije mračne tajne. Vivien (Connie Britton) otkriva uznemirujući mural skriven ispod tapeta. Violet (Taissa Farmiga) stekne novog, ali opasnog prijatelja. A obitelj zapošljava neobičnu domaćicu.

Dok Harmoni na prvi pogled izgledaju kao savršena američka obitelj, izgled ipak vara. Nakon što je pretrpjela brutalan spontani pobačaj i epizodu bračne nevjere, majka Vivien (bivša čelistica koja je davno napustila glazbu), otac Ben (psihijatar i uvredljivi preljubnik/Dylan Mcdermott) i kći tinejdžerica Violet (sklona samoozljeđivanju) sele se iz Bostona u Los Angeles s namjerom da iza sebe ostave mračna sjećanja prošlosti. I dok se njihova nova kuća (vila iz 1920-ih sa zlokobnom prošlosti) isprva čini predobrom da bi bila istinita, saznanje da je bila mjesto nedavnog ubojstva i samoubojstva ne odvraća obitelj od useljenja… Iako je možda trebalo.

I dok nova kuća očito skriva mračne i pogubne tajne koje tek treba otkriti, obitelji ne treba dugo da se navikne na novi život. Ben počinje liječiti novog pacijenta (Tatea, tinejdžera s nasilnim, psihotičnim fantazijama), Violet se trudi uklopiti u školu, a Vivien vrijeme koristi za otkrivanje bizarnog murala koji je pronašla ispod tapeta te se cijelo vrijeme bori pomiriti s vlastitom problematičnom prošlosti. U međuvremenu, Violet i Tate (Evan Peters) otkrivaju da imaju nešto zajedničko, Ben upoznaje bivšeg stanara kuće koji ima vlastitu tragičnu priču, a Vivien zapošljava stariju domaćicu koja ima svoje tajne. Obitelj upoznaje susjedu kleptomanku Constance (Jessica Lange) i njezinu kćer Adelaide koja pati od Downova sindroma, a obje su dobro upoznate s tajanstvenom kućom i njezinom zlokobnom prošlosti.

Jedna misao o “Američka horor priča (American Horror Story)”

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.