Osveta (Revenge)

Bogatstvo, ljepota i status određuju ljude u ovom gradu, ali jedna je žena voljna uništiti sve da bi se osvetila.

Osveta
Osveta - nova hit-serija od 3. studenoga četvrtkom u 22:00 sata na FoxLifeu

“Ovo nije priča o opraštanju. Kad sam bila malena, moje razumijevanje osvete bilo je previše iskrivljeno. Kad vam se oduzme sve što vrijedi, netko mora platiti. Na njezinu žalost, sada sam odrasla…”.

Emily Thorne (Emily Van Camp) pridošlica je u Hamptonsu. Upoznala je neke od bogatih susjeda, stekla neke nove prijatelje i naizgled se uklopila u grad. Međutim, pomalo je čudno kako se mlada djevojka odlično snalazi u imućnom susjedstvu. Razlog je taj što Emily i nije baš nova u gradu. Zapravo, ovo je bila njezina četvrt sve dok se nije dogodilo nešto loše, nešto što je uništilo njezinu obitelj i njihov ugled. Emily je sada ponovno tu, a vratila se kako bi napokon ispravila nepravdu, najbolje kako zna – osvetom. Okosnicu priče čine laž, prijevara i osveta, ali… Sada je prekasno za isprike.

Emily Thorne (Emily Van Camp)
Emily Thorne pridošlica je u Hamptonsu ovog ljeta. Po svemu ona izgleda kao srdačna i sofisticirana djevojka iz susjedstva čiji razoružavajući šarm i velikodušnost omogućuju pristup u ekskluzivni krug visokog društva Hamptonsa. Ali bogataški, ekskluzivni svijet u koji uranja povezan je uz mračnu obiteljsku povijest, a Emily Thorne sve jeosim onoga za što se prikazuje. Kad je imala deveto godina, prijatelji su njezina oca lažno optužili za jeziv zločin zbog kojeg je osuđen na doživotnu robiju. Emily nikad više nije vidjela oca, a djetinjstvo je provela boreći se s bijesom, gubitkom i izdajom. Sada, 17 godina poslije, Emily se vraća s novim identitetom i samo jednim ciljem: osveta. Svaki početak prijateljstva pomno je planiran ulog u temelj života njezinih zakletih neprijatelja sve do njihove potpune propasti. Ona je u svojoj nakani nepokolebljiva i uvijek oštroumno pet koraka ispred svojih neprijatelja, sve dok joj vlastita prošlost ne stane na put, a srce se nađe u unakrsnoj vatri.

Victoria Grayson (Madeleine Stowe)
Victoria Grayson glamurozna je i moćna gospodarica obitelji Grayson, neokrunjena kraljica hamptonske društvene scene. Kao žena milijunaša, naizgled ima sve: savršenog supruga, djecu i dom. Ali to je samo vanjski sjaj puno mračnije tajne: krivnje za događaje koji su uništili Emilyn život. U mreži brojnih tajna i laži i iskrene ljubavi koju je izgubila, Victoria je izrazito sumnjičava prema svojoj novoj susjedi Emily koja je vrlo zainteresirana za Victorijina sina Daniela. Svjesna da ništa u životu nije slučajnost, Victoria je odlučna saznati koje su prave Emilyne namjere pa štiti svoj život za koji je žrtvovala mnogo toga na svaki mogući način.

Nolan Ross (Gabriel Mann)
Nolan Ross tehnički je genij i društveno izolirani tip osobe, spoj Marka Zuckerberga i Howarda Hughesa s više novca od bilo koga na otoku koji je na težak način naučio da treba puno više od bogatstva da bi bio prihvaćen u Hamptonsu. Nolan je arogantni snob, ali potajice očajnički želi biti prihvaćen. Iako javno ne pokazuje da poznaje Emily, prava je istina da s njom dijeli prošlost, sadašnjost i prije svega njezinu tajnu. Budući da je jedina osoba koja zaista zna tko je prva Emily, on je ili njezin korisni saveznik ili tempirana bomba za njezinu misiju.

Conrad Grayson (Henry Czerny)
Conrad Grayson generalni je direktor tvrtke „Graysons Global“ i glava obitelji Grayson. Cijenjen je i ugledan u društvenom i poslovnom svijetu Hamptonsa, mudar i uspješan tajkun upitnog moralnoga integriteta. Conrad je okrutan i spreman na sve što je potrebno kako bi izbjegao moguću opasnu i skandaloznu situaciju, a u svom ormaru skriva i kosture skandala iz prošlosti. Ali dolaskom Emily Thorne u Hamptonse, Conrad će se napokon morati iskupiti za svoje brojne grijehe iz prošlosti.

Ashley Davenport (Ashley Madekwe)
Ashley Davenport cura je u usponu na društvenoj ljestvici i Emilyna najbliža prijateljica. Ona ima ulaz u sve ekskluzivne hamptonske krugove i prisutna je na svim važnim događajima društvene elite. Svoj status među bogatašima pokušava izboriti kao organizatorica društvenih okupljanja i proslava Victorije Grayson. No, bliski prijateljski odnos koji ima s Emily ipak će imati nepredviđenu cijenu.

Jack Porter (Nick Wechsler)
Jack Porter, dijete iz obitelji radničke klase, cijeli je život ocu pomagao voditi lokalni bar Stowaway Tavern, okupljalište mještana Montauka. Iako je pravo oličenje odanosti, Jack sanja o bijegu i avanturističkom životu jedriličara koji otkriva egzotične luke svijeta koje ne ostvaruje zbog odgovornosti prema obitelji i obiteljskom poslu. Kad mu sudbina u život dovede Emily Thorne, Jack se nikako ne može oteti dojmu da je s tom djevojkom nekako povezan. Blisko prijateljstvo s Emily dok je još bila djevojčica i zvala se Amanda Clarke, Jackovo zanimanje za pridošlicu može poprilično osujetiti Emilyino pomno skovane planove za osvetu.

Daniel Grayson (Josh Bowman)
Daniel Grayson sin je Victorije i Conrada, odrastao kao američki privilegirani mladić iz bogate i uspješne bjelačke obitelji visokog društva. Od njega se očekuje da naslijedi obiteljski posao koji prate i svi problemi u koje su se uvalili njegovi roditelj na putu prema uspjehu. Ali nakon što njegovo tulumarenje kulminira uzrokovanjem prometne nesreće s ozbiljnim posljedicama, roditelji ga oslobode krivice i saniraju štetu, ali zauzvrat ga i opterete još većim očekivanjima. Daniel se vraća u Hamptons nakon odslušanog semestra na Harvad Business Schoolu i razapet je između sjećanja na svoje raskalašene provode i života ozbiljnog života poslovnog čovjeka kakav želi u budućnosti. U tome krhkom stanju Daniel se ne može othrvati Emilynoj ljepoti, ljubaznosti i mudrim savjetima, nesvjestan da je zapravo on njezina ulaznica u obitelj koju ona želi uništiti.

Charlotte Grayson (Christa B. Allen)
Charlotte Grayson ponos je svog oca i mlađa kći u obitelji Grayson, mlada koketna tinejdžerica kojoj je samo do bezbrižne zabave. Ali Charlotte nije glupa, ona očekivanja svoje obitelji ispunjava savršenim ocjenama u školi. Charlotte se uklopila u društvo „opakih cura“ iz Hamptonsa, ali njezina je znatiželja vuče prema dečkima na „drugoj strani društvene ljestvice“. Tijekom ljeta upustit će se u zabranjenu ljubav i neprestano boriti protiv majčine kontrole sve vrijeme ozbiljno sumnjajući u majčinu iskrenu ljubav.

Declan Porter (Connor Paolo)
Declan Porter Jackov je problematični mlađi brat. Dobroćudan, ali pomalo divlji, ne uklapa se baš najbolje u društvo, a frustriran je i okolnostima u kojima je odrastao. Declana istodobno zanima i privlači svijet bogataša koji ljetuju u njegovu gradu svakog ljeta, a najviše ga zainteresira Charlotte Grayson, drska djevojka dobrog srca.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.