Posjetitelji – druga sezona

Druga sezona serije ‘Posjetitelji’ koja je američku premijeru imala u siječnju ove godine od 3. studenoga na Doma TV-u.

Posjetitelji
Posjetitelji - druga sezona, od 3. studenoga u 22:05 sati na Doma TV-u

Druga sezona donosi pregršt akcije i uzbuđenja. Anna je pustila Crveno nebo na Zemlju, a sve je veći broj pristaša Pete kolone. Hoće li ljudska vrsta konačno shvatiti što se krije iza dolaska Posjetitelja?

Isprva shvaćeni kao prijetnja, Posjetitelji ubrzo postaju prava fascinacija među ljudskom rasom. Pod porukom mira oni su došli na Zemlju, no ubrzo agentica FBI-a Erica Evans (Elizabeth Mitchell) –otkriva njihovo pravo lice. Posjetitelji nisu na Zemlji da bi čovječanstvo unaprijedili već je njihova zadaća puno strašnija i uznemiravajuća. Na čelu sa svojom lidericom Annom (Morena Baccarin) Posjetitelji žele samo jedno, a to je uništenje ljudske rase. Erica je u novim nastavcima sada već dio grupe za otpor protiv Posjetitelja koji se nazvija Peta kolona. Osim nje i nekolicina ljudi je shvatila kako su takozvani Spasitelji puni tajni. Osim Erice drugi vođa grupe je otac Jack (Joel Gretsch), svećenik koji i dalje oklijeva vjerovati u pravednost P-ovaca. Njima se pridružio i Ryan Nichols (Morris Chestnut), koji iz prve ruke zna za što su sve Posjetitelji sposobni, kao i Kyle Hobbes (Charles Mesure), najnemilosrdniji član tima koji pruža otpor protivnicima.

U međuvremenu Ericin sin tinjedžer Tyler (Logan Huffman) i dalje je opsjednut Posjetiteljima. U njima vidi svoju kartu kako bi postao dio nečeg velikog i značajnog. Drugi razlog njegovog obožavanja P-ovaca je prelijepa Posjetiteljica Lisa (Laura Vandervoort) koja ga privlači. Chad Decker (Scott Wolf) je u početku imao koristi od eksluzivnih intervjua s Annom, no nakon što je shvatio kako liderica P-ovaca manipulira njime, Chad se odlučio obratiti svećeniku Jacku. Pravo je pitanje mogu li pripadnici Pete kolone vjerovati obraćeniku.

Od gostujućih uloga u novim nastavcima vidjet ćemo Jane Badler u ulozi Diane, majke liderice Posjetitelja Anne i Elija Cohna (Oded Fehr), vođu Pete kolone. Pojavit će se i dr. Sidney Miller (Bret Harrison), biolog koji će konačno pronaći prave informacije o P-ovcima.
Druga sezona, koja broji 10 epizoda, imala je svoju američku premijeru 4. siječnja ove godine.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.