Sebastian Zurita ostao bez uloge i djevojke

Protagonist telenovele ‘U ime ljubavi’, koju ćemo ponovno gledati po isteku ‘Odavde do vječnosti’ na Doma TV-u, ostao je bez uloge u novoj telenoveli u kojoj glavnu ulogu ima njegova bivša djevojka Angelique Boyer.

Angelique Boyer & Sebastian Zurita
Angelique Boyer i Sebastian Zurita trebali su biti protagonisti nove telenovele

Iako je mladi glumac Sebastian Zurita za naslovnu ulogu osvojio Premios TvyNovelas za najboljeg debitanta, čini se kako njegov nastup nije oduševio producente nove telenovele ‘Solo tengo ojos para ti’. Autori su ga, naime, naglo zamijenili te su naslovnu ulogu povjerili iskusnijem Davidu Zepedi. Sebastian je u seriji trebao glumiti uz bok glumici Angelique Boyer, poznatijoj po ulozi Terese u istoimenoj seriji koja se trenutno emitira na Novoj TV. U latinoameričkim medijima pojavila su se suškanja kako su lijepa Angelique i Sebastian u vezi, no glumica je to kasnije demantirala.
Bez obzira na sve, obožavatelji će ovog glumca ponovno moći gledati na Doma TV-u. ‘U ime ljubavi’ je priča o sestrama i najboljim prijateljicama te o njihovoj boli i usamljenosti nakon što su se zaljubile u istog muškarca. Uz Sebastiana serija će na male ekrane ponovno donijeti velika imena ovog televizijskog žanra – Victoriju Ruffo (‘Sirota mala bogatašica’), Leticiju Calderón (‘Esmeralda’) i Artura Penichea (‘Uljez’).

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.