RTL Danas i Exkluziv Tabloid proslavili prvi rođendan

Uz čak dvije torte, redakcije središnje informativne emisije RTL Televizije, RTL-a Danas i šoubiz emisije ‘Exkluziv Tabloid’ proslavile su svoj prvi rođendan!

RTL HR ekipa
Vrijedna ekipa RTL-a proslavila je rođendan RTL Danas i Exkluziv Tabloida

‘Exkluziv Tabloid’, na čelu s urednicima Dorijanom Klarićem i Stanislavom Čulinom, te voditeljicom Editom Misirić, postao je u godinu dana poseban magazinski program koji svojim vijestima izaziva emocije kod gledatelja, bilo dobre ili loše, a svoju je vjernu publiku stekao u mlađoj populaciji od 18-49 godina.

Redizajnirane Vijesti RTL Televizije, prije godinu dana dobile su ime RTL Danas, a osim bogatijeg vizualnog indetiteta, središnja informativna emisija emitira se iz najvećeg studija za Informativni program u zemlji. Uz voditelja i urednika Igora Bobića, gledatelji su pronašli svoju najdražu informativnu emisiju što dokazuju i rezultati gledanosti koji su narasli u odnosu na isti period prije redizajna. Tako je RTL Danas, u godinu dana bio 13 puta najgledaniji u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina.
“Ono što smo napravili u ova 52 tjedna koliko postoji RTL Danas, jest mnogo. Gledatelji su prepoznali pomak u televizijskom smislu, a mi smo kao redakcija sazrjeli i kockice su i programski i redakcijski jako dobro posložene. RTL Danas daje gledateljima ozbiljnost našeg programa i kredibilitet s kojim gradimo očekivanja gledatelja”, rekao je glavni urednik Informativnog i magazinskog programa RTL Televizije te član Uprave, Ivan Lovreček.
Zadovoljan je i Igor Bobić: “Ova godina dana je brzo prošla, a ponosan sam i zadovoljan što smo otišli dalje nego što smo očekivali”, rekao je Bobić dodajući da će mu u sjećanju na proteklu godinu najviše ostati zapamćene izvanredne vijesti uhićenja Ive Sanadera koje su bile najgledanija emisija toga dana u svim dobnim skupinama, ali i gosti koje je ugostio u studiju poput predsjednika RH Ive Josipovića, premijerke Jadranke Kosor i šefa oporbe Milanovića.

RTL Danas je prva emisija koja se cijela emitirala s čak tri lokacije, iz Haaga , za vrijeme presude Gotovini; iz Bruxellessa (završetak pregovora s EU), te iz Vukovara (Dana državnosti), a na koje je Igor Bobić ponosan budući da je sa svih tih lokacija izvještavao kao urednik i voditelj te također pratio posjet predsjednika Josipovića u Afganistan, što mu je, kaže, bilo dragocjeno iskustvo.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.