Zaplešite uz disco-funk zvukove grupe Mega Bite na RTL-u 2!

Pod motom ‘Samo zabava’ RTL2 već gotovo godinu dana prikazuje više od 15 sati programa dnevno za sve uzraste. Nakon velikog hita grupe Kino klub, RTL2 ima novu glazbenu podlogu grupe Mega Bit s pjesmom ‘Dođi mami mileni’ koja odlično odgovara specijaliziranom kanalu i onome što predstavlja – samo zabavu!

Mega Bit
Mega Bit i njihova pjesma Dođi mami mileni kao podloga u špicama RTL-a 2

Udruživanjem već dobro poznate klupske disco-funk atrakcije, grupe Groovy Cakes i svjetski (znanstveno) popularnog autora, producenta i biljariste P’eggyja Martinjaka nastaje VIS Mega Bite. Grupa Mega Bite i njihova pjesma ‘Dođi mami mileni’ s pomalo retro i ne previše plagiranim zvukom nude nam plesni hit koje možete čuti kao glazbenu podlogu specijaliziranog kanala RTL-a Hrvatska, RTL2. VIS Mega Bite obrađuje i komentira situacije u kojima se svakodnevno nalazimo i koliko god one ponekad bile ružne, tužne i depresivne, slušaju se sa smiješkom na licu.
Grupa Mega Bite snimila je spot za svoju pjesmu koji ćete uskoro moći i vidjeti na RTL2. Zaplešite uz Mega Bite i pjesmu ‘Dođi mami mileni’ u pauzama, između vaših omiljenih serija, dokumentarnih emisija i poznatih filmskih naslova, samo na RTL2!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.