Gavin i Stacey – druga sezona

HTV nastavlja s prikazivanjem popularne humoristične serije ‘Gavin i Stacey’, koja je posvuda dobila izvrsne kritike ne samo zato što nasmijava gledatelje, nego i zato što ih dira u dušu.

Gavin i Stacey
Gavin i Stacey - druga sezona, od 9.11. srijedom u 20:00 sati na HTV2

Prva je sezona prikazala jednostavnu ljubavnu priču između Gavina (običnog dečka iz Engleske) i Stacey (obične djevojke iz Walesa) te utjecaju njihove veze na prijatelje i obitelji. Nakon što su svaki dan na poslu razgovarali telefonom, naposljetku su se upoznali i vjenčali.
U drugoj ćemo sezoni vidjeti kako napreduje Gavinov (Mathew Horne) i Staceyn (Joanna Page) brak i što se događa u životima njihovih obitelji. I, što je najvažnije, hoće li se njihovi najbolji prijatelji Nessa (Ruth Jones) i Smithy (James Corden) napokon početi slagati.
Nakon medenog mjeseca Gavin i Stacey žive s njegovim roditeljima u Essexu dok ne nađu vlastiti stan. Gavin ne želi ni pomisliti na preseljenje u Barry, a Stacey je tužna jer više nije sa svojom obitelji. A također želi biti uz svoju svježe trudnu prijateljicu Nessu. Nessa će šokirati Smithyja izjavom da je upravo on otac njezina djeteta. Kako će se Smithy nositi s tim vijestima?

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.