Rosalinda

Po isteku telenovele ‘Valeria’ na Doma TV-u pratit ćemo novu telenovelu ‘Rosalinda’ (1999.) s prekrasnom Thalijom u glavnoj ulozi! Jedna od najpopularnijih latino diva u priči o ljubavi, mržnji i strastima prema glazbi…

Rosalinda
Rosalinda - od 10.11. radnim danima u 16:00 h na Doma TV (dvije epizode)

Rosalinda je plemenita i vrlo marljiva djevojka. Radi u cvjećarnici koja je u vlasništvu njezina djeda Florentina. Kad Rosalindina majka umre, djevojka se mora brinuti o ocu Xavieru te sestrama Fedri i Lucy i bratu Betou. Fedra je vrlo egocentrična i umišljena, a Lucy je slatka baš kao i Rosalinda. Beto je skitnica, lopov i lažljivac. Kad Dolores, na smrtnoj postelji, prizna Xavieru da jedna od njih nije njegova kćerka, otac počinje izražavati svoju ljutnju i ogorčenost prema tri kćerke.
Rosalinda ubrzo upoznaje Fernanda Josea kad mu dostavi cvijeće u restoran koji pripada njegovu prijatelju Gerardu. Fernando Jose i Rosalinda se zaljube, misleći kako je on skromnog podrijetla poput nje. Fernando odlučuje skrivati činjenicu da je milijunaš. No, Rosalinda saznaje da je Fernandov ujak njezin biološki otac, a Fernando saznaje da je Rosalindin otac optužen za ubojstvo njegova oca…

Prelijepa Thalia junakinja je ove priče o skromnoj djevojci Rosalindi kojoj je život namijenio druge planove. Punim imenom Ariadna Sodi Miranda, poznatija pod imenom Thalia, popularna je meksička pjevačica i glumica. Njezin album ‘Primera Fila’ dobio je dijamantnu ploču u više zemalja. Pjeva na engleskom, francuskom, portugalskom i španjolskom jeziku. Thalia je nekoliko puta bila nominirana za Latinski Grammy i smatra je se najpoznatijom latinoameričkom pjevačicom. Rođena je 1971. godine u Meksiku, a otac joj je bio znanstvenik i liječnik. Thalia je uspješna poslovna žena koja je pokrenula i svoju kolekciju odjeće.

O LIKOVIMA

Rosalinda (Thalia)
Prelijepa mlada djevojka koja radi u cvjećarnici. Važnija joj je ljubav od novca i materijalnih stvari. Jako voli svoju obitelj, a posebno majku Dolores koja je zapravo njezina tetka. Rosalinda će ipak od cvjećarice postati popularna pjevačica.

Ferando José (Fernando Carrillo)
Visok, šarmantan i markantan mladić. Dolazi iz visoke klase, a unatoč tome što je odvjetnik, Fernando je oduvijek maštao o karijeri glazbenika. Nakon što upozna Rosalindu Fernando će se odlučiti suprotstaviti svojoj skrbnici Valeriji.

Soledad (Angélica María)
Bivša Gerardova tajnica koja je optužena za njegovo ubojstvo. Ona je Doloresina sestra te prava Rosalindina majka. Potajno se udala za Alfreda.

Alfredo (Manuel Saval)
Alfredo je zgodni muškarac koji živi u sjeni svoje sestre. Radi u tvrtki zajedno s Fernandom kao odvjetnik. On je Rosalindin biološki otac.

Valeria (Lupita Ferrer)
Valeria je manipulatorica. Otmjena i profinjena žena koja nema milosti. Iako nije prava biološka majka Fernandu Joseu, brine se za njega kao da je njezin. Mrzi Soledad koja je navodno ubila njezinog muža Gerarda.

Pratite sadržaj telenovele Rosalinda po epizodama

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.