Stilizirani tanjuri Večere za 5

Stilistice i vizažistice Irena, Žana, Iva, Željka i Ines otvorile su vrata svojih kuhinja, te svoje četkice za šminkanje zamijenile priborom za kuhanje, dok su smisao za estetiku pokušale prenijeti na svoje tanjure.

Večera za 5 specijal
Večera za 5 - specijal #1, od 07. do 11. studenoga u 17:05 h na RTL TV

U prvom specijalnom tjednu pet djevojaka će svoje četkice za šminkanje i smisao za estetiku zamijeniti priborom za kuhanje, te ući u svoje kuhinje i pokazati svoju kulinarsku vještinu. Vizažistice i stilistice odlučile su pokazati koliko im je estetika bitna kada je riječ o hrani pa ostaje pitanje hoće li veću važnost dati okusu ili izgledu. Osim u pripremanju ukusne hrane, pet djevojaka se i odlično zabavilo za vrijeme snimanja. Djevojke su se šalile i na svoj račun pričajući viceve o frizerkama, uživajući u hercegovačkoj večeri kod Žane i pjevajući na Ivinoj večeri. Iskazale su se pri dekoraciji stola, tako su se na jednoj večeri uz postavljeni stol kao ukras pronašle čak i haljine.
Iako su neke djevojke tvrdile da im kuhanje nije „jača strana“, ipak je sve ispalo iznenađujuće dobro. Naše stilistice bile su zadovoljne što su podijelile neka nova iskustva, ovoga puta u pripremanju vrhunske večere. Sljedeći tjedan uđite u kuhinje pet djevojaka koje će svojom vedrinom i smislom za lijepo i u vama pobuditi želju za pripremom savršene večere.
Prvi specijalni tjedan ‘Večere za 5’ emitirat će se od 07.11. do 11.11., od ponedjeljka do petka u 17:05 na RTL Televiziji!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.