CSI: Las Vegas – deseta sezona

Grad grijeha nikad ne spava, a ulozi nikad nisu bili veći! HRT donosi desetu sezonu, odnosno 23 nove epizode vodećeg Američkog policijskog procedurala ‘CSI: Las Vegas’, prepunog kriminala, drame i misterije.

CSI: Las Vegas
CSI: Las Vegas - deseta sezona, od 16. studenoga u 22:15 na HTV2

Vodeća igrana serija u Americi utrla je put svojim nasljednicima i stvorila svjetski fenomen franšize CSI-a, koja uključuje ‘CSI: Miami’ i ‘CSI: New York’. Sve su tri serije najgledanije u svojim terminima i nalaze se među prvih deset svih dramskih serija na američkoj televiziji. Serije se prikazuju u velikom broju zemalja svijeta, gdje su također vrlo visoko rangirane po gledanosti.
‘CSI: Las Vegas’ je dinamična drama o ekipi forenzičara koji su obučeni da rješavaju zločine proučavajući dokaze. Danju i noću pretražuju mjesto zločina, prikupljaju nepobitne dokaze i nalaze elemente slagalice koji će riješiti slučaj. Šefica smjene Catherine Willows (Marg Helgenberger) prezaposlena je samohrana majka šarene prošlosti koja odgaja kćer tinejdžericu. Njezinoj ekipi kriminalista u prošloj sezoni pridružio se dr. Raymond Langston (Laurence Fishburne) koji dobro poznaje zločinački um. Tu su i Nick Stokes (George Eads) koji suosjeća sa žrtvama zahvaljujući vlastitim iskustvima, i Greg Sanders (Eric Szmanda), otkvačeni laboratorijski tehničar koji je postao istražitelj na terenu. Forenzičari tijesno surađuju s kapetanom Jimom Brassom (Paul Guilfoyle), bivšim šefom koji je sada u Odjelu za ubojstva, dr. Albertom Robbinsom (Robert David Hall), uvijek profesionalnim patologom i Davidom Hodgesom (Wallace Langham), laboratorijskim tehničarem specijaliziranim za analizu tragova i stranih tvari.

U prvoj epizodi nove sezone forenzična ekipa, koju je Sara obradovala iznenadnim povratkom, istražuje smrt slavne mlade glumice poginule u sumnjivom sudaru.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.