Frano Lasić i Branka Puljić proslavili rođendane na setu Ruže vjetrova

Frani Lasiću i Branki Pujić jučer je na setu serije ‘Ruža vjetrova’ stiglo pravo rođendansko iznenađenje! Velika čokoladna torta od gotovo metar i pol razveselila je glumački bračni par…

Ruža vjetrova rođendan
Frano Lasić i Branka Pujić s rođendanskom tortom na setu Ruže vjetrova

Ima li ljepšeg iznenađenja nego kad te prijatelji iznenade za rođendan? Još kad se to dogodi na radnom mjestu, odnosno na setu dramske serije, s tortom od skoro metar i pol, iznenađenje je još veće! Upravo tako su Branka Pujić i Frano Lasić proslavili svoje rođendane – uz prijatelje na setu ‘Ruže vjetrova’!

“Ostao sam potpuno zatečen – u životu nisam vidio toliko veliku rođendansku tortu! I još kad znaš da je namijenjena Branki i meni! Ma, divni su…”, oduševljeno je ispričao Frano Lasić povodom svog rođendana ove subote (12. studenoga), dodavši da bolju čokoladnu tortu nikad nije probao.

Branka Pujić i Frano Lasić
Branka Pujić (Suzana) i Frano Lasić (Milivoj)
Niti njegova kolegica i supruga iz serije nije bila manje oduševljena. Iako je prošle nedjelje (6. studenoga) na rođendan radila u Splitu i nije mogla biti sa svojim suprugom i kćerkom u Beogradu, Branka Pujić se, kaže, osjećala kao kod kuće! “Bilo je zaista dirljivo i pravo iznenađenje! Diva gesta dragih mi ljudi”, rekla je Branka.

Nakon zabavne proslave oba rođendana, Branka i Frano vratili su se svakodnevnici i odradili ostatak snimanja scena na setu serije ‘Ruža vjetrova’, koju gledatelji imaju priliku gledati svake večeri od ponedjeljak do četvrtka u 20:00 sati na RTL Televiziji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.