Slatki Božić

Natjecateljica Masterchefa Nastasja Fišter vodi gledatelje kroz slatki meni i zagrijava ih za blagdansko razdoblje uz miris bakinih kolača.

Slatki Božić
Slatki Božić - kulinarski show u 5 nastavaka od 19.11. u 15:20 na Novoj TV

Najslađi kulinarski show prikazuje se tijekom Adventa, u pravo vrijeme za pripremu predblagdanskih i božićnih delicija. Prosinac je vrijeme kad se šire mirisi najslasnijih specijaliteta, a zamamni deserti neizostavan su dio blagdanskog stola. Natjecateljica Masterchefa Nastasja Fišter i sama će se prisjetiti najljepšeg mirisa iz albuma svojih uspomena – bakinih kolača. Kao vrsna mlada kuharica u svojoj će emisiji pokazati kako pripremiti tradicionalne božićne slastice, kako ih prilagoditi modernim načinima pripreme i detaljno pojasniti pripravu kolača od najjednostavnijih do najzahtjevnijih.

Uz Nastasju ćemo naučiti kako naslijediti majstoriju baka dok nastaju medenjaci, paprenjaci, šape, fritule, roščići i makovnjače. Savjetovat će gledatelje kako od kolačića stvoriti slatke darove za najmlađe, a tradicionalni božićni doručak pretvoriti u preslatko obiteljsko iskustvo. Vidjet ćemo kako nastaju ekskluzivne svečane torte, ali i zaviriti u svijet kako bi saznali kakva desertna čarolija vlada u drugim zemljama.

Dok slaže adventski vijenac, šeta Dolcem, ispija kuhano vino ili zamata darove, Nastasja će nizati fantastične recepte kroz emisije Bakin Božić, Dječji Božić, Božićni doručak, Božić u svijetu i Božićne torte.

U prvom nastavku ‘Slatkog Božića’ voditeljica Nastasja Fišter prisjeća se prošlih godina i svoje bake koja bi tjedan dana prije Božića počela pripremati kolače. Sobe u kojima se nije grijalo bile bi pune kolača i mirisa cimeta, rogača, vanilije. Nastasja će pripremiti tri tradicionalna kolača Rafioli, male orahnjače i Dolceline zvjezdice.

O domaćici:
Nastasju Fišter hrvatska je publika upoznala u showu Nove TV ‘Masterchef’ u kojem je ušla u TOP 20 kandidata sezone. Studentica treće godine Učiteljskog fakulteta u hranu i kuhinju se zaljubila zbog Jamieja Olivera. Sama je naučila kuhati, nastavila upijati znanje vrhunskih stručnjaka u Masterchefu nakon kojeg je dobila ponudu od renomiranog hrvatskog restorana. Uz pripremu juha i variva te ribe na pari, Nastasja se u showu izvještila spravljati deserte te je upravo zbog toga odabrana za domaćicu ‘Slatkog Božića’.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.