Ne zaboravi stihove na Doma TV-u

Jedinstveni glazbeni kviz ‘Ne zaboravi stihove!’ televizijska je zabava koja je donijela revoluciju u studijskoj produkciji u Hrvatskoj – od 20. studenoga na Doma TV-u.

NZS Igor Mešin
Ne zaboravi stihove - od 20.11. nedjeljom u 22:15 sati na Doma TV-u

Ovaj format sniman je u najmodernijoj tehnologiji s vrhunskim svjetlosnim i grafičkim efektima. ‘Ne zaboravi stihove!’ uz nagrade natjecateljima pruža spektakularni vizualni doživljaj i vrhunsku zabavu gledateljima uz ekrane. Sam naziv emisije otkriva zabavni koncept ovog glazbenog kviza u kojemu se od natjecatelja ne traži posjedovanje tzv. ‘uzaludnih znanja’ ili maestralni pjevački talent, nego da ne zaborave stihove i pritom se dobro zabave. Svi mislimo da znamo riječi popularnih hitova, ali tko je spreman nastaviti riječi pjesme nakon što glazba i sve ostalo utihne? Upravo to će otkriti natjecatelji kviza ‘Ne zaboravi stihove!’ kad ulozi postanu visoki, napetost na vrhuncu, a želje na korak do ostvarenja.
U svom pohodu prema velikoj glavnoj nagradi, natjecatelju mogu biti od koristi tri pomoći. Svaku od njih mogu koristiti jednom, ali ne i onda kad pjevaju za glavnu nagradu. “Joker‑pjevač” dopušta da natjecatelju pomogne jedan od dva prijatelja ili rođaka, kako bi se prisjetio stihova koji nedostaju. Pomoć “Dvije riječi” natjecatelju će otkriti dvije točne riječi u stihu koji treba točno otpjevati, a pomoć “Tri odgovora” dat će mu na izbor 3 moguća odgovora. Svaka pomoć može biti upotrebljena samo jedanput, osim na pitanju za veliku glavnu nagradu.
Nakon devet točno pogođenih stihova, za glavnu nagradu imaju priliku pokazati znanje stihova iz pjesama s prvih mjesta glazbenih TOP ljestvica. Jednostavno: deset pjesama, deset stihova i jedna velika glavna nagrada za pobjednika!

Ne zaboravi stihove

‘Ne zaboravi stihove’ rađen je prema američkom hitu ‘Don’t Forget the Lyrics’ iz 2007., licence produkcijske kuće RDF USA and Brad Lachman Productions. Show je izvrstan uspjeh postigao u SAD-u gdje je podigao prosječnu gledanost FOX-a u večeri u kojoj se prikazuje i potukao konkurentske formate.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.